21 februari 2010

MAC EYE PENCIL BLACK FUNK

Dit oogpotlood van MAC zat een tijd geleden in een holiday-setje. Ik heb het dit weekend eigenlijk pas voor de eerste maal gebruikt, maar ... wauw!


Het is enorm zwart, smeert ongelooflijk goed en gemakkelijk uit. Het lijkt wel alsof je pek of teer op je oog smeert, zo zwart is het en zo gemakkelijk hecht het. Op de swatch hieronder heb ik slechts een keer over mijn hand geveegd, in een richting.


Wel oppassen: je moet dit oogpotlood na gebruik setten met een oogschaduw, anders vrees ik ervoor dat het niet de hele dag zal houden. Ik heb er een felblauwe oogschaduw over gebruikt, die dan nog eens zo intens werd met de zwarte basis.

Als je van een dramatic eye houdt, is dit dus zeker een aanrader! Als je graag een subtiel lijntje hebt in een minder opvallend zwarte kleur, dan zou ik hier ver van wegblijven.
Share:

2 opmerkingen

  1. Ziet er inderdaad een knallend zwart uit! mooi gepigmenteerd! ik had ook graag zo'n tasje uit de Holiday Collection, alleen jammer dat er altijd wel iets in zit dat ik niet gebruik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Eva: met dit tasje had ik geluk, want het was allemaal mijn goesting. Maar inderdaad, je moet er een beetje geluk mee hebben dat het net jouw kleuren en producten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig