21 februari 2010

REVIEW MAC VOLCANIC ASH EXFOLIATOR

De MAC Volcanic Ash Exfoliator werd vorig jaar nog eens uitgebracht in de Style Black-collectie. Het was de tweede maal dat dit product werd verkocht en blijkbaar waren veel mensen fan, want het was vrij snel uitverkocht.


Het is een pot van 132 ml en zoals je al kan verwachten, is het een zwarte scrub. De twee ingrediënten die voor het scrubeffect zorgen zijn suiker en vulkaanas.


Het ziet er dan ook echt uit als een smurrie! Er zijn heel wat reviews te lezen die de geur een minpunt vinden. Ik moet er al echt met mijn neus gaan bovenhangen om de geur echt waar te nemen, en dan nog is het niet zo erg. Het ruikt niet superlekker, ik wil er niet aan blijven snuiven, maar het is wel een natuurlijke geur. En eerlijk: als je een zwarte scrub wilt gebruiken met de naam Volcanic Ash, verwacht je dan echt een aarbeien- of vanillegeur? Nee, toch?

De gebruiksaanwijzing:

Smooth a small amount evenly over clean moist skin, face of body. Wash-off with warm water. Use 1-3 times per week.

Je ziet de scrubkorrels zitten. In het begin is het echt wel een pikzwarte, dikke substantie, maar naarmate je hem uitwrijft en meer water gebruikt, lossen de scrubkorrels op. Ik vind het dus een vrij milde scrub, de korrels schuurden helemaal niet. Het resultaat is echter wel erg fijn: een zachte huid en een vetvrije T-zone. Mijn eerste indruk is dus positief!
Share:

1 opmerking

  1. Klinkt allemaal heel aantrekkelijk, leuke review ook! Ik vind vooral de opmerking m.b.t. de geur grappig! als je een zwarte scrub ziet verwacht je idd geen aardbeiengeur! ;D

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig