19 februari 2010

MAC FLUIDLINE NON-CONFORMIST & JADEYE

Non-Conformist is een matte, dieppaarse kleur. Ik vind het een leuk accent bij neutrale oogschaduw. Eens aangebracht op het ooglid, blendt de kleur mooi in en is het niet extreem superpaars, dus ik heb het ook al door de week gedragen.
Jadeye trok mij meteen aan, het is een groenblauwe kleur met lichte gouden shimmer. Ook deze heb ik al gecombineerd met neutrale oogschaduw en dit valt uiteraard wel iets meer op. Fijn als je een feller kleurtje wilt gebruiken, maar geen hele felle oogschaduw wilt gebruiken.
Hier de swatches: links Non-Conformist, rechts Jadeye.


Fluidlines zijn uiteraard geschikt als eyeliner, maar kunnen ook als oogschaduwbasis gebruikt worden om de kleuren extra te laten opvallen. Ideaal voor een paarse of groene/blauwe look!
Share:

3 opmerkingen

 1. Oooooooooh, wat leuk dat je al swatches hebt gemaakt! Die Non-Conformist vind ik prachtig gewoon, die groene is ook leuk maar idd iets opvallender.
  Ik heb een kijkje genomen op de website van mac en helaas pindakaas, non-conformist was LE...:(((
  De enige paarse die ze nu verkopen is macroviolet maar die vind ik veel te licht.
  Ik ga morgen de andere kleuren in de mac store eens bekijken, mss is Blitz&Glitz ook wel iets voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, ik ben echt zo jaloers hé op die non-conformist liner! ik kan het echt niet laten met kijken, haha..;D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig