19 februari 2010

MAC FLUIDLINE SWEET SAGE & DIPDOWN

Sweet Sage is een mooie olijfgroene kleur met lichte shimmer. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar hij is volgens mij erg draagbaar!
Dipdown is een matte, bruine kleur. Minder hard dan een zwarte gelliner, hoewel je van ver eerst denkt dat je zwarte eyeliner op hebt. Van dichtbij merk je dan dat het zachter is dan een zwarte kleur. Leuk om af te wisselen!
Hieronder de swatches: links Sweet Sage, rechts Dipdown.

Share:

4 opmerkingen

 1. Zijn allebei mooie kleuren, alleen zou ik ze nooit kopen omdat ik niet zo van kakhi en bruinachtige kleuren hou... past mij trouwens ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, die sweet sage is zalig gewoon! Mss vanavond gaan halen, i looove de MAC in Gent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Inge en Steffen: Ik ben niet zeker of Sweet Sage nog in de gewone MAC-winkel verkocht wordt. Volgens de website All Cosmetics Wholesale is het een "discontinued shade". Maar je kan het daar dus nog wel kopen of eventueel via eBay of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik ben te woensdag geweest en het was echt geweldig! ik wist amper waar ik moest kijken haha :D! Dikke merci hé

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig