18 maart 2010

MAYBELLINE THE FALSIES MASCARA

The Falsies van Maybelline is een mascara met een gekruld borsteltje en bevat 9 ml. Het grappige is dat hij niet te vinden is op de Belgische website van Maybelline...


The Falsies heeft een opvallende verpakking, ik vind de kleur wel leuk!
The Falsies Mascara delivers a false lash look; giving you a full set of voluminous, bold, fanned out lashes and the appearance of no gaps from any angle.
The Pro-Keratin and Fibre enriched formula is designed to deliver immediate results, distributing volume and visible intensity to your lashes. The patented ‘Spoon’ shaped brush helps fan lashes out.
The Falsies Mascara is designed to give the appearance of no gaps and spaces. In a wink lashes you didn’t even know you had look visibly thickened!
Het heeft een gekruld borsteltje, om in een keer al je wimpers te bereiken. Ik moet zeggen dat ze er toch wel in geslaagd zijn om dit waar te maken. Ik moet er wel nog even aan wennen, heb een beetje gesmodderd op mijn ooglid, maar soit, dat is maar een kwestie van oefenen.
Het borsteltje zelf is dus niet paars, zoals in de reclame, maar doet zijn werk wel. Ik heb twee laagjes geprobeerd, en ik krijg wel wat effect, maar voor dramatische wimpers (zoals ik ze graag heb), zal er toch nog minstens een derde laagje bij moeten.De mascara verwijderen gaat eigenlijk heel gemakkelijk, ik heb er helemaal geen moeite mee gehad.

Ik kocht deze mascara toen hij pas werd gelanceerd in België voor de promoprijs van 9,99 Euro. De normale prijs is volgens mij nu 13,99 Euro. Dat is dus al een vrij prijzige budgetmascara, maar nog steeds goedkoper dan mijn favorietje, de YSL Effet Faux Cils. Al bij al een geslaagde aankoop, want ik ga hem blijven gebruiken!
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik vind hem erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ snowwhiteglamour: Ik ook! En dat is erg zeldzaam, dat ik een andere mascara goed vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nice to know, heb hem namelijk als backup klaarliggen voor als Sexy curves op is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ooit een mascara gehad van Lancome (Virtuose), met gebogen borstel en kon er helemaal niet goed mee werken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Eva: Het is inderdaad even wennen, hoor! Maar oefening baart kunst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. is deze ook geschikt voor lenzen? wil hem ook kopen maar krijg binnenkort mijn lenzen en wil dan wel een goede mascara hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Anoniem: Volgens de info die er op internet te vinden is, is deze mascara optomologisch getest en geschikt voor zowel mensen met gevoelige ogen als lensdragers. Hopelijk helpt dit je op weg!
  Ik heb deze mascara trouwens gisteren in het Kruidvat zien staan aan een actieprijs van 9,99€, dus als je hem wil proberen, is dit misschien het juiste moment?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor alle duidelijheid: Kruidvat in België!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig