18 maart 2010

ESSENCE GO SNOW CREAM TO POWDER BLUSH

Ik kocht een tijdje geleden deze cream to powder blush van Essence uit de Go Snow-collectie in de kleur Snow Bunny. De limited edition-collectie was te koop in het Kruidvat, en deze blush kostte nog geen 2,5 Euro.

Er was maar een kleurtje blush, dus veel keuze was er niet. Ik had nog geen crèmeblush, dus besloot het er met deze op te wagen, want ja... voor die prijs kan je dat wel een kans geven :-D

Rozige wangen op ijskoude dagen: de cream to powder blush heeft een bijzondere, romige textuur die tijdens het aanbrengen verandert in een zacht poeder. Creëert prachtige accenten op de wangen.
Voor 2,5 Euro is dit zeker geen miskoop. Het is een crème in het doosje, maar als ik het begin uit te smeren, verandert het eigenlijk meteen in een meer poederachtige structuur. Ik vind wel dat het bij het uitsmeren vrij snel vervaagt, dus ik moet meestal wel een tweede laagje smeren om de kleur goed op te bouwen.
Ik gebruik mijn vingers, maar heb het ook al met een stippling brush geprobeerd. Dan moet ik wel erg veel gebruiken om de juiste kleur te krijgen.


Je ziet ook op de swatch dat het bovenste gedeelte nog crème is, maar het onderste gedeelte al meer een poedervorm heeft aangenomen.

Het is wel geen volledige crèmeblush, met andere woorden, ik vind het een beetje moeilijker werken eens uitgesmeerd, omdat het een poedervorm aanneemt. Mijn andere crèmeblush kan ik meer "bewerken" of ik heb er althans meer tijd voor, zonder dat het meteen vervaagt. De kleur is ook erg roze, dus je krijgt er frisse winterwangetjes van.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig