24 april 2010

BEAUTYLICIOUS BY BEAUTY-QUEEN

Vandaag verzamelde menig beautyliefhebster zich in Gent, voor het Beautylicious-event van Beauty-Queen!

Beauty-Queen is een webshop, maar vandaag kon je in real life kennis maken met de producten.
Zin om een namiddagje samen met wat vriendinnen te komen rondsnuisteren in de wereld van Beauty-Queen, dit is de ideale gelegenheid! Bekijk en ontdek het assortiment beauty & make-up producten die zij aan te bieden heeft. Gezellig relaxen gaat ook , laat je van top tot teen verwennen met een manicure , pedicure en een stralende make-up look dit met een lekkere cupcake en cocktail in de hand. Omdat Beauty-Queen in een gulle bui is mag je je verwachten aan heel wat prijzen en een leuke goodie bag die alle ladies meekrijgen naar huis.
Vooraf had ik al afgesproken met Eva en Marijke. We zijn iets gaan eten en zijn dan even de Gentse binnenstad ingedoken, met bezoekjes aan de Ici Paris XL, Planet Parfum, Inno en uiteraard ook de MAC! Ik vond het erg leuk om ze eens te ontmoeten, zo ken je ook de persoon achter een blog. En met het mooie weer werd er ook een terrasje gedaan :-)

Bij MAC kocht ik een MSF in Medium Dark. Ik werd helemaal overtuigd door Eva en Marijke, die erg goede ervaringen hebben met deze MSF. Het is een poeder in vaste vorm, die helemaal niet cakey overkomt als je hem draagt. Ik ben alvast erg benieuwd om hem te testen. De MUA had hem ook aangebracht, dus ik kreeg al een goed idee van de kleur. Deze kleur is ideaal voor de lente en zomer, in de winter zal ik waarschijnlijk iets te bleek zijn en dus een lichter kleurtje nodig hebben, namelijk Medium Plus.


Daarna trokken we richting Beauty-Queen. De cocktails waren aanwezig (roze!) de cupcakes stonden ook klaar (ook op een roze taartvorm) en alle producten waren uitgestald. Je kon op je gemak alles bekijken en testen, niemand die je lastig viel.


 Overal was er lekkers voorzien!

 China Glaze en Essie


Ik had op voorhand al even op de website gekeken en mijn aandacht ging vooral uit naar de nagellakjes van Essie en China Glaze. Samen met een mooie, roze douchepoef waren dat mijn bescheiden aankoopjes.

 
 Essie Van D'Go - China Glaze Something Sweet

Aan de kassa kwam er dan nog een verrassing: 10% korting voor alle aankopen tijdens Beautylicious en een wedstrijd: ik trok een lotje en mocht naar huis gaan met een mini cupcake bath bomb.


Iedereen kreeg ook een leuke goodie bag!


Jelly Pong Pong Lip Orchid

Jelly Pong Pong Lip Orchid

Jelly Pong Pong mascara and lash extension set

Jelly Pong Pong mascara and lash extension set

Een geslaagde dag, de volgende keer wil ik er zeker weer bij zijn!
Share:

5 opmerkingen

 1. ik vond het super gezellig! leuk je te ontmoeten! :-) en leuk verslagje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslagje, ik beleef het precies opnieuw! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk je eens gezien te hebben ;-) leuke aankopen trouwens.
  en van die msf ga je geen spijt krijgen, ik hem ook en is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Steffi: Ja, nu kan je al een gezicht plakken op een blog hè :-) Ik ben al helemaal overtuigd van de MSF! :-D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig