4 maart 2013

WIN A FAVOURITE: Catrice, Essence & Maybelline


Hiep hoi voor een nieuwe winactie, deze keer met drie van mijn drogisterijfavorieten.

Catrice Prime and Fine is een heel fijn, wit poeder, perfect om je foundation of BB cream mee af te poederen. Het zou geschikt moeten zijn voor elke huidskleur, want het witte poeder wordt transparant. Ik kocht het poeder enige tijd geleden, toen mijn MAC Prep & Prime op was en mijn portefeuille zich verzette tegen de aankoop van een nieuwe :) Een geldig veto en dus ging ik op zoek tussen de budgetpoedertjes. Intussen ben ik verkocht, want voor een mini-prijs heb je wel een héél erg fijn poeder. Het enige wat mij nog gelukkiger zou kunnen maken, is als Catrice hier een geperste variant van zou uitbrengen, want dat zou de applicatie nog gemakkelijker maken.

Ik probeer de nodige aandacht te geven aan mijn wenkbrauwen (bold brows zijn het komende seizoen duidelijk terug in), maar meestal blijft het bij deze wenkbrauwgel: Essence Lash & Brow Gel. Ik heb even teruggekeken in mijn archief, ik gebruik dit schatje al zeker meer dan twee jaar, dus je kan wel zeggen dat ik hem best oké vind :)

Tot slot: mijn favoriete peneyeliner, Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner. Compleet verkocht vanaf het moment dat ik hem probeerde, intussen blijkbaar ook al meer dan een jaar geleden. Time flies when you're having fun! Serieus, het vilten tipje is superfijn en handig, mijn winged eyeliner zet ik zonder problemen en altijd in een mooie punt, aanbrengen gaat erg gemakkelijk, hij is mooi diepzwart van kleur, ... ik kan er alleen maar goeds over kwijt.

Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Laat hieronder een comment na, zodat ik weet dat je meedoet. Let wel: vul op zijn minst een naam in (voornaam, nickname, blognaam, ...); anonieme comments worden niet aanvaard.

Sharing is caring! Deel je de winactie via Facebook of Twitter ("Win Catrice, Essence en Maybelline bij @BeautyLovesBE! Hoe? Check http://tinyurl.com/cr62lu5) of "like" je het bericht op Bloglovin', dan beloon ik je dan met een extra winkans - whoop!

Meedoen kan tot en met 12 maart 2013, de winnaar wordt op 13 maart 2013 op de blog bekend gemaakt en bezorgt mij dan pas zijn gegevens.

Bonne chance!
Share:

32 opmerkingen

 1. Ik heb ze alle drie al liggen, echt fijne producten !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die brow gel heb ik ook en die is inderdaad erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee :)
  Ik volg je op Bloglovin' en heb je artikel geliked.

  Zoë De Witte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijne winactie, maar ik gun een ander deze spulletjes ;)

  ik heb zelf al een wenkbrauwgel, het poeder ook en een eyeliner gebruik ik niet. ik ben daar veels te onhandig voor :)

  veel succes aan alle deelnemers :)

  komt er ook een filmpje met je beautyloves van de maand februari? ik hoop van wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt zeker nog een filmpje, maar ik heb nu even tijd tekort om al het editeerwerk te doen! Hopelijk tegen het weekend!

   Verwijderen
 5. Aaah, wat een leuke winactie is dit! Ik doe heel graag mee. Ik heb al verschillende dingen gehoord over de producten en ik ben er heel benieuwd naar! Vooral Catrice Prime and Fine is het product dat ik echt graag in bezit zou willen hebben. Ik volg jou al een tijdje via bloglovin' en heb ook het artikel geliked. Liker 7.

  Liefs,
  Isabella

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten denk ik! Heb met geen van de producten ervaring dus ik waag een kansje ^^

  Ik volg je op Bloglovin en ik heb daar even dit bericht geliked.
  Ik volg je ook op twitter en heb getweet.

  Ik volg je ook op FB en op Youtube

  Veel succes aan iedereen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ik doe keigraag mee!
  Ik volg je al superlang via Bloglovin en volg je nu ook op FB :), oh en hartte ook het artikel via BL ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk dat je je favorites weggeeft! Ik volg via bloglovin en twitter, heb geliked en getweet :) https://twitter.com/SilverRetriever/status/308858636694876160

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik doe mee! er kan altijd make up bij en ben erg benieuwd naar de liquid eyeliner! ben op zoek naar een goeie!
  ik volg alles en zal alles liken (kan hier niet op fb op mijn werk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke winactie! Ik volgde je al via bloglovin en ik heb het bericht nu ook geliked. Veel succes aan alle deelnemers!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat toevallig de Maybeline eyeliner is ook één van mijn favorieten en hij is nét op! Ik doe mee, ik volg je op facebook, youtube & twitter.
  en ik heb geRT (https://twitter.com/SarahDiiamonds/status/308937616764575745)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke winactie, maar ik heb de helft van de producten hier thuis al liggen. Zijn inderdaad hele fijne producten, alleen die poeder van Catrice, werkt voor mij niet echt. Het laat een witte waas achter op mijn gezicht, wat een gek effect veroorzaakt op foto's. Maar dat komt omdat ik een getinte huid heb. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ontzettend leuke winactie is dit. Ik doe heel graag mee!! :):). Ik volg je via bloglovin+geliked en ik heb getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/308973890527436800 en volg je via Twitter.

  Liefs,
  Britt
  (email: faithlinn@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke winactie. Ik doe zeker mee. Ik heb getweet en ik volg je op twitter, ookk op bloglovin en ik heb je bericht op bloglovin geliked.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin' en ik was de 15de liker.
  Liefs, Larissa.

  Soms doet mijn computer raar, dan kan ik alleen posten als anoniem. Als dat zo is. Ik ben Larissa! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe mee! Ik volgde je al via Bloglovin' en het je post net ook geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hoi!
  ik doe meee (:
  ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked, ik volg je ook op twitter, facebook en youtube deden het niet :(

  liefs Clarissa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke winactie! Zou die wenkbrauwgel graag eens willen uitproberen. Volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe mee !! Wat een leuke winctie ?! Ik.volg je op bloglovin en fb :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel mooie budgettoppers, ik heb nog met geen enkel product ervaring maar lees er overal positieve dingen over.
  Ik volg je op Twitter, Facebook, YT en Bloglovin, ik heb het artikel ook geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe graag mee aan deze leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin, Twitter en Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik wil ook graag meedoen. Ik volg je al een tijd via Bloglovin :)
  Zelf heb ik ook al een keer naar het catrice poeder staan kijken. Ga het toch eens halen denk ik, tenzij ik win ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik doe mee.
  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je via twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/310808413825282048
  Ik volg je via facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuk! Ik doe mee! :D

  Ik heb het bericht ook geliked :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke favorieten :) vind de eyeliner altijd net iets te duur, maar zou hem graag testen :)
  Ik volg je op Bloglovin en ik heb geliked.
  Ik volg je ook op twitter FB en Youtube

  Nu duimen maar ;)xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. in de nieuwe collectie van essence zit er nu zo een compacte witte poeder, ligt nog maar pas in t schap...vind ik ook handiger dan dat losse poeder

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik doe mee! :) Duimen dat ik het leuke pakketje win :) , ik ben ook een blog gestart trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is trouwens niet de blog die je vind als je op mijn naam klikt :D x

   Verwijderen
 28. Ik doe mee! :)

  Ik volg je en heb getweet en je post geliked!

  liefs michelle

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig