11 mei 2010

CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER 280 LONDON'S WEATHER FORECAST

London's Weather Forecast is een middengrijs met blauw lakje en heel subtiele shimmer. Dekt perfect in drie dunne laagjes.


Eentje met flits - zo zie je de shimmer
Share:

14 opmerkingen

 1. Ik wil dat kleurtje ook!!

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Justine & Marijke: Thanks!
  @ Beate: 2,49 Euro in het Kruidvat babe! Zal ik morgen eens stoppen om te kijken of ik het voor je kan vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Prinses Prikbordje: Ja, ze zijn wel de moeite hè!
  @ Ann: Ik vind het ook een vrij uniek kleurtje, heb nog niet echt zoiets gezien bij een ander merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vroeger las ik hier graag weleens een postje, toffe onderwerpen, meningen enz.. Nu vind ik dit met voorsprong zowat de meest oppervlakkige blog die ik ken. Ik vraag me eigenlijk af wie er geïnteresseerd is in de 'shoppingbuit' van dit uitstapje of de touch van dat oogmaskertje? Misschien heb ik op deze blog als man niks meer te zoeken, helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Anoniem: Bedankt voor je reactie. Ieder zijn mening, en de jouwe is net zo waardevol als ieder ander. Het klopt dat mijn blogstijl gewijzigd is, maar dat betekent niet dat ik als persoon daarom ook oppervlakkig ben. Goed, mijn blog is op zich vrij "oppervlakkig", maar daar kies ik dan ook voor. Ik vind het leuk om over deze dingen te schrijven, en het klopt dat je als man hier waarschijnlijk je gading niet meer direct vindt. Ik heb deze blog ook nooit bedoeld als meer dan een roze blog waar ik naar hartelust mag doen wat ik wil. In het dagelijkse en het professionele leven ben ik namelijk met vrij serieuze dingen bezig, dus wil ik ook graag ergens een stukje no-brainer hebben waar ik mijn gang mag gaan. Ik wil er rekening mee houden en ook terug mijn persoonlijke gedachten plaatsen, maar dat hangt af van mijn eigen goesting.
  Oh, en de meest oppervlakkig blog die je kent? Dan heb je andere beautyblogs nog niet gezien, makker, ik let nog tenminste op dt-fouten! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind je blog fantastisch en helemaal niet oppervlakkig!! Maar goed, iedereen z'n mening ;-) doe zo voort meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, aangezien de vele reacties hier, zijn er wel meerdere mensen geïnteresseerd in haar shoppingbuit.
  Toegegeven, ik kan je reactie wel begrijpen. De tijd dat ik geen make up of verzorgingsproducten gebruikte, vond ik de verkoopsters van Ici Paris XL domme huppeltrutten. Maar ondertussen heb ik geleerd dat die verkoopsters best wel veel weten. Mascara is mascara, zou je zo denken. Niet dus. Net zoals de ene computer ook niet de andere is.

  Maar kerel, vergis u niet. Denk niet dat Perfectly Unordinary oppervlakkig is. Naast de beste make up adviezen, kan zij mij ook de beste juridische adviezen geven. She's the best of both worlds!

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @anoniem wat een lef heb je seg! Zomaar iemand oppervlakkig noemen omdat ze andere interesses heeft dan jij? Beetje laag om iemand daarop aan te spreken, en het slaat dan ook nog eens nergens op. Moeten we echt constant de intellectueel uithangen? In de wereld waar we nu in leven zorgt dat enkel voor gepieker, laat ons eens gewoon wat fun hebben! Eerlijk gezegd vind ik de manier waarop je mensen hier zomaar afkraakt omwille van hun hobby het oppervlakkigst van allemaal. Gun een ander toch eens een plezier, of je ze nu kent of niet!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig