19 mei 2010

CHANEL MING

Ik was eigenlijk op zoek naar een lakje uit de zomercollectie, namelijk Mistral. Maar de verkoopster vertelde me dat die collectie in slechts 40 winkels van hun keten zou komen, en zij waren daar niet bij. Jammer, maar geen nood, want ik had al een ander lakje gespot, eentje dat volgens mij ook op Mistral lijkt, maar iets meer oudroze/perzik is en dat ik nog mooier vond!Subtiele shimmer - I like!Chanel Ming is te koop in de Ici Paris XL voor 19,66 Euro.
Share:

5 opmerkingen

 1. Oh daar heb ik ook een tijd naar staan smachten. Mooie kleur! Maar ik vind Chanel nagellak eerlijk gezegd niet zulke goede kwaliteit. Het is een heerlijk product voor 'de heb' maar geef mij maar liever OPI ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! lekker zomers ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Justine: Haha, da's herkenbaar!
  @ NeonRocks: OPI is natuurlijk als merk ook gefocust op nagellak en nagelverzorging. Zij zijn de koning van de nagellak en daar kan niemand aan tippen! Maar ik vind Chanel zeker een deftig merk, ik zou het nooit kopen om het maar te hebben of te verzamelen, daarvoor is het te duur!
  @ Eva: Ja, dat vond ik ook!
  @ Marijke: Inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig