30 mei 2010

GARNIER AMBRE SOLAIRE NATURAL BRONZER - FOTO'S

Ik wilde nog enkele foto's delen van de Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer. Een echte voor-foto is er niet, omdat ik geen foto getrokken heb toen ik nog niets gebruikt had, maar de foto's hieronder zijn van na dag 1, dag 2 en dag 3. Ik heb wel degelijk een tintje, zonder dat het er overdreven uitziet en ik heb geen last van een oneven resultaat. Het wordt met het douchen en gebruik van zeep natuurlijk niet superintens, dus als je graag heel erg bruin bent, denk ik niet dat dit het wonderproduct voor je is.
Share:

8 opmerkingen

 1. Mooi resultaat, toch? :) I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er wel heel natuurlijk uit. Mooi hoor! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat ziet er toch al wat bruiner uit. En zonder vlekken! Win!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel! Ik ben overtuigd :-) Ik durf hem proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Kims: Jaa, gewoon doen! Ik ben er erg tevreden van, zoals je op de foto's kan zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb er vlekken van gekregen. nu probeer ik het met alle mogelijkheden eraf te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Lisa: Auch, da's jammer! Bij mij gaat het er vrij gemakkelijk af, door te douchen en te scrubben en dan een schuimende douchegel te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig