22 juli 2010

BEYONCE HEATBeyoncé, in mijn ogen een van de beste performers, heeft een eigen parfum! Het lijkt misschien alsof ze al eerder een eigen parfum had, maar toen was zij het gezicht van de campagne van een parfum van Tommy Hilfiger, True Star.

Als je ooit een concert van Beyoncé hebt bijgewoond, weet je wel waarom ze haar parfum "Heat" genoemd heeft! Wanneer zij optreedt, spatten de passie en het vuur van haar af! Miss B is echt, ze weet wat ze wilt en ze krijgt ook wat ze wilt.

De fles heeft voor mij oosterse invloeden, een rode basis (vuur!) met gouden accenten, die ook terugkomen op de doos.

De topnoten zijn rode vanille-orchidee, magnolia, neroli en roze perzik. De hartnoten zijn kamperfoelienectar, bitterkoekjes en muskus. De basisnoten zijn reuzenpijnboom, tonkabonen en amber.

Ik heb dit parfum nog niet geprobeerd, omdat het pas in augustus beschikbaar zal zijn, maar ik denk wel dat ik het goed zal vinden. Veel van de noten in dit parfum komen ook terug in de andere parfums die ik goed vind. Ik heb namelijk een voorkeur voor zoete, passionele parfums.

Beschikbare producten: parfum (15 - 30 - 50 ml tussen 16 en 36 Euro), douchegel (12,50 Euro), body lotion (12,50 Euro) en deodorant (12,50 Euro).

Beyoncé Heat - available from August 2010
Share:

1 opmerking

  1. Ik vind de fles echt super, de geur lijkt me ook lekker, apart. :)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig