22 juli 2010

REVIEW KOH ESSENTIAL NAIL SERUM


Ik kocht het KOH Essential Nail Serum om iets te doen aan mijn schilferende nagels. In de parfumerie zei men dat dit een teken is dat de nagels te droog zijn en dus gevoed moeten worden met een olie.

Droge en beschadigde nagels zijn vaak zo verzwakt dat onze lichaamseigen herstelprocessen niet meer toereikend zijn en een beetje hulp nodig hebben. Het serum bevat een hoge concentratie natuurlijke ingrediënten en dringt door tot diep in de groeizone van de nagel, om de nagel de nodige impuls te geven volledig te herstellen en terug een natuurlijke veerkracht te krijgen.

Voor de kuur breng ik dagelijks een druppel aan op mijn nagels nagels aan en masser het serum in, gedurende drie weken. Zijn de nagels erg beschadigd (en die van mij zijn inderdaad erg beschadigd), dan moet het minstens acht weken worden gebruikt. Door het handige pipetje is het serum gemakkelijk aan te brengen.

Ik vind de geur van dit product zo lekker ruiken! Ik weet niet wat het is, waarschijnlijk de combinatie van amandel-, castor- en primroseolie, maar ik vind het geslaagd!

Ik gebruik het serum nu al enkele weken en zie wel een verschil in de positieve zin, maar ben nog niet waar ik wil zijn. Het gaat echter wel goed, dus ik heb goede hoop op een goede afloop! Dit is gewoon een product dat je moet blijven gebruiken en blijven volhouden om een goed resultaat te zien.

KOH Essential Nail Serum - 24,95 Euro for 10 ml - Ici Paris XL.
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik zou die van mij beter ook wat meer gaan gebruiken, maar soms komt het er gewoon niet van... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt goed, zou ik ook eens moeten doen! Hoe zit het met de combinatie nagellak dragen? Of is het 8 weken poedelnaakte nageltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt al goed, ik ben benieuwd hoe het resultaat na 8 weken is! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ mysterious.brunette: Nee, hoor, ik draag gewoon nagellak, zonder problemen!
  @ Amber: Tegen dan maak ik nog eens een review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt goed! ben benieuwd naar het effect op lange termijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe masseeer je het in, gewoon met je vingers?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig