21 juli 2010

KIEHL'S RARE EARTH DEEP PORE DAILY CLEANSER

Ik mocht onlangs deze reiniger testen. De Kiehl's Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser is een dagelijkse reiniger met witte klei uit het Amazone-gebied. Klinkt erg veelbelovend!

Het belangrijkste ingrediënt is de fair trade witte klei uit het Amazone-gebied, en dient voor het ontgiften en minimaliseren van de poriën. En wanneer het gaat om het verkleine van de poriën, spitsen mijn oren zich!De goede eigenschappen van de witte klei zorgen voor het verwijderen van vuil, gifstoffen, overtollig vet en dode huidcellen die de huid kunnen verstoppen en kunnen leiden tot vergrote poriën.
Grote en verstopte poriën zijn echter kwaaltjes die niet alleen voorkomen bij mensen met een vettere huid, maar helaas ook vergergen met het ouder worden. Jammer. Maar goed dat Kiehl's er dan aan gedacht heeft om de reiniger ook te versterken met extra ingrediënten om alle fronten te dekken :-)


De verpakking is een tube van 150 ml, best handig. De reiniger is niet dik, wat ik wel leuk vind. Het is eerder een lichte en luchtige mousse; Het reinigt mijn gezicht goed, maar ik ervaar precies ook een lichte scrub, wat heel fijn is. Twee vliegen in een klap!
Het ruikt ook naar klei (uiteraard), maar het is geen storende geur. Het ruikt volgens mij ook gewoon hoe het zou moeten ruiken, alsof ik echt een grondige reiniging uitvoer.


Hoe te gebruiken? Ik neem een goede hoeveelheid, breng het aan op mijn vochtige huid en masseer het zachtjes in op de plekjes die het nodig hebben. Voor mij is dat mijn T-zone. Daarna spoel ik af met voldoende water.

Ik ben erg blij met het resultaat, alleen is het niet erg goedkoop. Een goede huidverzorging is natuurlijk wel belangrijk, dus toch wel het investeren waard.

Kielh's Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser - 27,50 Euro - Kiehl's Antwerp Store, Lombardenvest 80, 2000 Antwerp - http://www.kiehls.be/
Share:

3 opmerkingen

  1. De kiehl's producten zijn echt fijn, al zijn ze idd een beetje duur. Ik ga me binnenkort terug de oogcréme aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, maar toch net even te duur voor mij, vooral nu net na mijn vakantie! Eerst weer even sparen! Heb nog nooit wat van Kiehls geprobeerd dus ben wel erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig