17 augustus 2010

THE BODY SHOP BUST FIRMER


Afgelopen juli, tijdens de solden, scoorde ik dit product bij The Body Shop voor een luttele 2 €. Het hoort bij hun Body Focus-lijn en is bedoeld om het uitzicht en de elasticiteit van je buste en decolleté te verbeteren. Het is een licht serum dat je elke dag kan gebruiken en TBS belooft resultaten na 8 weken van regelmatig gebruik.

Ik ben heus nog geen oude doos, maar ik ben wel helemaal voor preventie! Dus ik kocht dit product om rimpels tegen te gaan, en voor die prijs kon ik het zeker niet laten liggen!

De textuur is erg licht en heel gemakkelijk uit te smeren (cirkelvorming en opwaarts). Het is ideaal voor de delicate huid van je decolleté, want daar horen geen zware, rijke crèmes. Ik vind dit product erg fijn en als ik het nog eens vind, gaat het mee mijn winkelmandje in!
Share:

4 opmerkingen

 1. Daar ben ik ook wel benieuwd naar!

  Niet dat het nodig is, haha...
  maar gewoon preventief ;-)

  Bij ons was dit product helaas niet in de uitverkoop te vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke review! Ik zal er met de volgende sale ook is eentje moeten testen dan, ook preventief ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk en voor de prijs hoefde je ' t niet te laten :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig