13 september 2010

FILORGA MESO+ ABSOLUTE ANTI-AGEING SERUM


De afgelopen weken kreeg ik de kans om drie antiverouderingsprodcuten van Filorga testen. Twee ervan heb ik zelf getest, voor de derde heb ik mijn moeder ingeschakeld als Chinese vrijwilliger :)

Als eerste testte ik dit antiverouderingsserum van Filorga, de Meso+. Kortweg is dit een serum dat de huid stimuleert, glad maakt, opvult en het huidweefsel renoveert door in te werken op de essentiële factoren van de veroudering.

Filorga ontwikkelde cosmetische producten die afkomstig zijn uit de esthetische geneeskunde, ze noemen dit hun cosmesotherapie en richten zich hiermee expliciet naar cel- en huidveroudering (of hoe dit te voorkomen). Er zit dus heel wat research en know-how achter dit product, wat je ook een beetje merkt aan de verpakking. Het is heel simpel en sleek, doet ook een beetje modern-medicinaal aan zonder al te veel franjes. Het serum zit in een flacon die op een speciale wijze opendraait. Er is geen dopje, maar je draait de pomp open die als het ware naar boven zweeft uit de flacon zelf.

Het kan zowel 's morgens als 's avonds gebruikt worden, zowel alleen als onder de dag- of nachtcrème, op het gezicht, de hals en het decolleté. Persoonlijk gebruik ik dit enkel 's morgens (gevolgd door mijn dagcrème), omdat ik 's avonds een herstellend product prefereer boven een antiverouderingsproduct. Ik heb natuurlijk ook nog niet zoveel nood aan antiverouderingsproducten, vandaar dat het voor mij nog niet zo presseert :)

Als je dit product graag preventief wilt aanwenden, kan je het, naast gewoon dagelijks gebruik, ook als kuur gebruiken. En dat spreekt mij wel aan! Ik denk dat ik het ook zo zal blijven gebruiken, af en toe een weekje als kuurtje.

Het serum zelf is een zachte en tegelijk stevige emulsie, iets tussen een gel en een crème in. Ik neem twee pompjes om het uit te smeren over mijn gezicht, hals en decolleté. Mensen lijken soms te vergeten dat huidveroudering niet alleen zichtbaar is in het gezicht, maar zeker ook in de hals en het decolleté.

Het brengt erg zacht aan op de huid en ik krijg er een verstevigend gevoel van, ook al heb ik nog niet echt last van rimpels. Een instant-lift, als het ware!

Op het eerste zicht lijkt dit product misschien vrij prijzig. Toch zijn de meeste antiverouderingsproducten duurder dan gewone hydraterende verzorging. Dus in de sector van antiveroudering, zijn de Filorga-producten nog betaalbaar, zeker als je ziet welke know-how en de hoeveelheid onderzoek er ingekropen is.

Filorga Meso+ Absolute Anti-Ageing Serum - 30 ml - 59,00 Euro @ Ici Paris XL
Share:

13 opmerkingen

 1. Goh zeg die naam eens 10 keer achter elkaar ;)
  Gelukkig heb ik dit nog even niet nodig...ik ben 24 maar ik probeer op de hoogte te blijven voor het geval ik het toch ineens nodig heb ;)
  Het idee van een kuurtje klinkt wel heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kim: Haha, da's goed om je tong te knopen! :D
  Goed dat je preventief denkt :) Zo een kuurtje is volgens mij ideaal als je nog niet zo'n rijpe huid hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, lijkt me ook een goed idee. Is dat een nieuwe lijn v ici paris (het staat niet op hun site)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Evelien: Ja, het is een nieuwe lijn! Hij zou nu in de winkel beschikbaar moeten zijn. Kan zijn dat de website nog niet is aangepast.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah dankje :) ik voeg m al toe aan mn wishlist voor de winter! benieuwd naar je ander product

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook best tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmm, anti-verouderingproducten laat ik nog een paar jaartjes voor wat ze zijn :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb ook filorga geprobeerd 3 maanden aan een stuk en een vriendin van mij ook. Mijn huid is nog steeds het zelfde. Ik heb zelfs nog rimpels bij gekregen. Ik schakel terug over naar mijn bekend merk nivea Q10 dat vind ik het beste en veel andere vriendinnen van mij ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Anoniem: Jammer dat het voor jou niet werkte, maar wel goed dat je wel iets anders hebt dat het voor jouw huid wel doet, en dat ook nog eens goedkoper is ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebriuik nu 2maanden mesomask,1keer in de week. Je voelt gelijk dat liftende effect. Daarnaast ben ik het serum en iso-structure en sleep en peel gaan gebruiken.Deze nu een maand. Ik ben zeer tevreden en heb een frissere
  gladdere uitsraling gekregen. Hiervoor gebruikte ik Vichy van de apotheek wat ook een aanrader is maar wilde dit eens proberen.Ik blijf deze producten gebruiken. De grotere ici paris verkopen het en betaalbaar. Zelf ben ik 48 jaar . 13-01-2011

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ An: Bedankt voor je reactie, An! Fijn om te lezen dat je er zo tevreden van bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. het zit allemaal tussen de oren. geen enkele creme, serum of wat dan ook werkt of werkt echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het zit niet tussen de oren, als je rimpels hebt dan krijg je het niet meer weg met huidverzorging als je het nog niet hebt en dus preventief begint met smeren dan remt het de ontwikkeling van "". Als je dan toch heel veel rimpels krijgt ligt dat aan je lifestyle, zit het in je genen enzovoort, filorga is tevens een merk dat eigen ingrediënten ontwikkeld en verwerkt en er wordt heel veel laboratorisch onderzoek gedaan, dus zeker geen fabel ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig