12 september 2010

LUSH COALFACE


Lush Coalface is ideaal voor mensen met een gecombineerde huid, dus toen ik bij mijn aankoop een staal meekreeg, was ik nieuwsgierig naar de werking ervan. Dit is ook een van de producten uit mijn Project 15 Pan.

Lush zegt: "Coalface verricht wonderen. Zeker wanneer je huid de jeugdige trekjes begint te verliezen. Drophout is verzachtend en ontgiftend, en rozenhoutolie helpt de huid te verjongen en rimpels tegen te gaan. Houtskool absorbeert overtollig talg en sandelhout is verzachtend. Als je graag een lekker schoon gezicht hebt, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen, dan is Coalface je product".

Ik maak mijn gezicht en handen nat, neem het stuk zeep tussen mijn handen en creëer wat schuim, masseer het op mijn gezicht en spoel na met water. Het ziet er misschien een beetje "vies" uit (het is nu eenmaal een zwart stuk zeep...), maar mijn gezicht wordt er in ieder geval wel mooi proper van! Dus over het resultaat van dit product heb ik niet te klagen!

Het lijkt ook wel alsof het stuk maar niet kleiner wordt, en dus lang zal meegaan. Jammer dat het niet in vloeibare vorm bestaat. Persoonlijk pefereer ik namelijk nog steeds vloeibare zeep (met pompje) omwille van het gemak. Mijn gezicht reinigen met een stuk zeep, is gewoon iets meer werk, wat wel jammer is, want op zich is het wel een goed product voor de gecombineerde huid.

Lush Coalface - 100 gr - 7,95 Euro
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik zou zo bang zijn, met een stuk ZWART zeep over mijn gezicht wrijven! Maar goed dat het werkt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo benieuwd naar de geur zeg!
  Ruikt het een beetje naar drop ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk niet dat deze geschikt is voor mijn gevoelig huidje! Maar klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Diana: Ik had al wat ervaring met de zwarte MAC Volcanic Ash exfoliator haha, dus ik had er geen schrik van :D
  @ Loeder: Wel, het heeft er wel wat van weg, maar niet om te zeggen dat ik het wil opeten :)
  @ Marijke: Nee, ik denk niet dat hij geschikt is voor de gevoelige huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben verkocht, breng er maar een stuk mee voor mij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel goed maar op LUSH UK staat dat het ook gebruikt wordt om je huid lichter te maken, dan heb ik toch wat schrik om pigmentvlekken te krijgen of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt perfect voor mij ^^ Gaat op m'n lushlist! @Ann: het is 'simpele' houtskool, het kan je teint 'oplichten' maar het gaat geen pigment onttrekken hoor. No worries.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig