22 september 2010

L'OREAL SUBLIME BRONZE ILLUMINATING SELF-TANNING CARE


De zomerzon is helaas verdwenen, maar ik wil graag nog een beetje kleur behouden. Toen ik deze L'Oréal Sublime Bronze Illuminating Self-Tanning Care (Hèhè, een hele mondvol!) tegenkwam in de Zeeman voor enkele Euro's, kon ik niet echt weerstaan! Er zijn twee versies: eentje voor de lichte en eentje voor de donkere huid.

Ik vind de flacon er best chique uitzien, ook hier weer een bronzen kleur met gouden accenten. Er is een pompje, waarmee je erg goed kan doseren. Ik gebruik 2 pompjes voor mijn gezicht en nek en dat is net goed gedoseerd.

Het is een zelfbruiner die zorgt voor een instant kleurtje dat zich vermengd met je eigen huidskleur. Ik kan het heel gemakkelijk inblenden en ga dus zeker niet de deur uit met een getint gezicht en een witte nek :)

Er zit een beetje mini-shimmer in de gel. Op zich zie je die niet op je gezicht, tenzij je net zo staat dat het licht opgevangen wordt door de shimmer. En dan moet ik nog heel dicht bij de spiegel staan voor ik de shimmer zie, hoor.


Deze zelfbruiner zou ook voldoende moeten hydrateren op zichzelf, maar ik gebruik er toch mijn eigen dagcrème onder omdat ik denk dat de gel te licht is om een goede hydratatie te bieden.

Dit is een zelfbruiner, dus als je de gel aanbrengt, moet je opletten met je haargrens en wenkbrauwen en je handen goed wassen achteraf.

Ik heb dan wel de versie voor getinte huid, maar eigenlijk weet ik niet of dat nu zoveel verschil uitmaakt, want ik ben toch vrij bleek. De gel wordt namelijk helemaal uitgesmeerd, tot je met een "bronzy glow" achterblijft. Ik denk wel dat je dit product echt moet zien als een instant zelfbruiner, en niet als een zelfbruiner waarmee je geleidelijk aan kleur kan opbouwen. Wanneer ik 's avonds mijn gezicht was, verdwijnt de tint ook een beetje.

Voor wat ik ervoor betaald heb, ben ik er tevreden van, maar ik zou er niet de volle prijs voor betalen, dus als je hem wilt, zoek je best naar de discountversie!
Share:

11 opmerkingen

 1. Ik zou dringend ook opnieuw moeten beginnen smeren! Of een reisje naar de zon want nu ben ik echt bleek :)

  Is deze zelfbruiner geparfumeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaaa ik ben ook al weer lekker blank, en ik was nog wel zo bruin boehoee, maar deze zelfbruiner klinkt goed ziet er mooi uit! Op zoek naar de discountversie dus hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er wel mooi uit, zou eens moeten beginnen smeren :/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Eva: Ja, hij heeft toch wel een geurtje, kan het niet thuisbrengen, maar het is familie van de zelfbruinergeurtjes. Gelukkig merk ik daar niets van als het gesmeerd is.
  @ Loeder: Ja, de discountprijs was mooi! Aan volle prijs (iets van een 16-17 euro) zou ik hem niet kopen!
  @ mysterious.brunette: Smeren it is! Ik heb nog eentje van het Kruidvathuismerk gekocht voor het lichaam, ben benieuwd of die wat is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb ik deze getest in de winkel. Ik vind het zelf een heel gaaf effect geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou hem zelf niet kopen dan, ik zie zo'n dingen namelijk nooit in de Zeeman.
  Jouw foto's zijn trouwens altijd zo leuk, zo 3 of 4 in 1 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ MissLanghaar: Een tijdje terug stonden ze in de Zeeman, heel toevallig gezien hoor.
  En voor mijn foto's gebruik ik Photoscape. Ik ben geen held in fotobewerking, maar zelfs ik kan daarmee werken! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. goede review zeg!! jammer dat het er savonds weer bijna helemaal af gaat :(

  Liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook al terug aan het smeren! ik ben alleen nog op zoek naar een zelfbruiner die er een week opblijft ofzo :p ze moeten dat echt uitvinden want ik ben nu bijna iedere avond aan het smeren omdat het er idd afwast x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Tessa: Een zelfbruiner die er een week opblijft zonder af te gaan, zou zalig zijn! :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig