24 september 2010

FILORGA LISS AND GO


Ooit een late avond en vroeg ochtend gehad? Ik wel, en ik kan je zeggen dat ik er op dat moment niet echt lief uitzie :)

Voor een instant boost van de oogwalletjes, introduceert Filorga de Liss and Go. Het zijn individueel verpaktje staafjes die je een instant ooglift geven en de huid om je oog gladmaken.

Je breekt het topje van het staafje af waarna het wattenbolletje de vloeistof absorbeert. Dan veeg je het bolletje rond je oogomtrek. Ik heb nooit botox of andere liftende behandelingen gehad, maar ik denk dat het vrij gelijkaardig aanvoelt. Het geeft mij onmiddellijk een verstevigend gevoel, bijna een mini-lifting!

Het zal de donkere kringen niet doen verdwijnen, wel is het ideaal in de strijd tegen "puffiness" en zorgt het voor een instant wakkere blik.

Er zitten 5 individueel verpakte staafjes met elk 0,35 ml product per doosje, dat ongeveer 25 Euro kost. Het kan een traktatie zijn voor jezelf, en het is zeker een interessant product, maar volgens mij is dit geen absolute noodzaak in je badkamerkastje. Persoonlijk heb ik namelijk nog altijd concealer nodig om mijn donkere kringen te camoufleren.
Share:

7 opmerkingen

 1. Klinkt wel gek, maar leuk. ik ben er benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt wel fijn, ik werk veel en slaap slecht dus dit zou wel een uitkomst voor me zijn hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit van gehoord. Maar het klinkt heel goed. Ik heb mij soms een wallen. OMG te erg. Je hebt trouwens een leuke blog. Vanaf nu volg ik je via blogspot. Ik heb zelf ook een beautyblog, moet je maar even kijken. Ik kijke even verder naa je leuke artikels. Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb hem nu ook getest en hij doet echt wel iets, je voelt het een beetje trekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel goed, want zo'n wakkere blik in de les is wel handig soms :-D. Misschien eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel als een wondertje in een stokje haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zou het wel eens willen proberen. Niet goedkoop natuurlijk voor een kleine hoeveelheid.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig