6 oktober 2010

ONLY YOU - ORCHID

Ici Paris XL heeft sinds kort een eigen lijn met geparfumeerde badproducten, waar ik al een paar foto's van kon posten (klik!). Er zijn vijf geuren: Coconut - Tiare, Fig Plum, Green Tea - Jasmine, Pomegranate en Orchid.

De orchideelijn was meteen mijn favoriet: roze verpakking en een lekkere, zoete geur! Ik kon mijn geluk dan ook niet op toen de postbode langskwam! Intussen verplicht ik iedereen die thuis binnenkomt aan de producten te ruiken (hoezo, opdringerig?) :)


Only You Moisturizing Shower Cream komt in twee varianten: de normale versie van 250 ml en de miniversie van 75 ml. De miniversie past mooi in mijn hand, en is handig om mee te nemen op reis of zo. In verhouding krijg je wel meer douchegel voor je geld bij de fles van 250 ml. De douchegel op zich is gemakkelijk te doseren en schuimt lekker. En ruikt héérlijk! :)
Only You Body Scrub: ONLY YOU verwijdert op milde wijze dode huidcellen en zorgt ervoor dat de huid er gezonder uitziet en zachter aanvoelt.

Masseer de gel met een ronddraaiende beweging over de vochtige huid. Met lauw water afspoelen. Gebruik 2 maal per week voor een optimaal resultaat. Verzorg de huid na gebruik met ONLY YOU hydraterende bodylotion.

Dit is een vrij lopende scrub (150 ml), maar met de tube is dat heel gemakkelijk te doseren en komt er maar net zoveel uit als je zelf wilt. De scrubdeeltjes zijn voelbaar, maar fijn, en zijn zeker niet te grof. Je kan hem dus makkelijk meermaals per week gebruiken. Oh, en heb ik al gezegd dat het lekker ruikt?


Only You Moisturizing Body Lotion: ONLY YOU bodylotion bevat verzorgende en hydraterende bestanddelen waardoor de huid heerlijk zacht en fris aanvoelt na gebruik. Het wordt snel door de huid opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten.

De bodylotion (150 ml) heeft een hele fijne structuur, ik heb nog nooit een bodylotion gebruikt die zo snel introk. Heel fijn als je je daarna nog moet aankleden, dan plakken je kleren tenminste niet zo aan je lijf :)
Hij werkt hydraterend, maar als je een zeer droge huid hebt, weet ik niet of hij voedend genoeg is. Dan heb je misschien meer nood aan een dikkere, voedende bodycrème. Voor de normale huid is hij echter zeker voldoende! En die geur... hmm!

Groot pluspunt van deze hele lijn (buiten het feit dat ik nu constant aan mezelf zit te sniffelen) is de prijs. Alles kost zo'n 3,50 tot 5,50 Euro, wat vrij betaalbaar is. Ik vind het fijn dat je zowel scrub, douchegel als bodylotion op elkaar kan afstemmen, zonder een fortuin kwijt te zijn. En als je de ene geur beu bent, kan je nog kiezen uit de vier andere!

De Only You-lijn is te koop in alle Ici Paris XL-filialen en via hun webshop.
Share:

11 opmerkingen

 1. Lijken me inderdaad fijne producten voor een zachte prijs!

  Mooie foto's ook, ze passen mooi bij de orchidee op je blog! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, kan begrijpen dat het je favoriet is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk dat ik is een van de dagen naar ici paris ga :-D , dit wil ik absoluut een sproberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De geur lijkt me echt heerlijk, ik ga binnenkort ook es ff kijken hierna.. klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb de pomengrate maar ben nu wel heel benieuwd naar de orchidreeks:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijken me wel hele fijne producten :-) De geur lijkt me ook echt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt zalig, wil ik zo snel mogelijk eens ruiken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heb pas nog n pakketje hiervan gekocht als cadeautje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben benieuwd!! En mooi prijsje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blij dat iedereen zo enthousiast is! :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig