26 november 2010

THE BODY SHOP BROW & LINER KIT


Bij The Body Shop kan je deze schattige wenkbrauwsetjes kopen. Ze zijn beschikbaar in drie kleuren: 01 Blonde & Aubum, 02 Brunette & Brown and 03 Brown & Black. Elk setje bevat twee kleuren, een compact borsteltje en een kleine spiegel.


Ik ben niet wild van het borsteltje dat erbij zit (ik gebruik een schuine kwast in de plaats), maar als het moet, is er wel mee te werken. De haren zijn erg stijf en hoewel ik wel snap wat ze wilden bereiken met de vorm van de houder, is het toch een beetje te gebogen om helemaal perfect te zijn.

Je krijgt twee kleuren van elk 1,5 gram, wat mooi is en waar je lang mee toekomt. Het kleurengamma is jammer genoeg niet erg breed. Ik heb zelf nummer 01 en mijn eigen wenkbrauwen zijn niet superlicht. Als ik hele lichte wenkbrauwen zou hebben (heel erg blond), zou de eerste kleur al te donker zijn. Maar voor mij werkt het wel goed en geeft het me mooi gedefinieerde wenkbrauwen - als ik het niet vergeet te gebruiken. ;)

Is dit een musthave? Ik denk wel dat een wenkbrauwpoeder een musthave is in elke kit of stash, maar er zijn wel wat budgetvriendelijke merken die ook zoiets aanbieden. Dus kijk eens rond en zoek wat het beste bij je past!

The Body Shop Brow & Liner Kit - 12,00 €
Share:

7 opmerkingen

 1. Ik heb deze vroeger ook nog gehad (dacht nr. 02) en was er ook wel tevreden over.

  Alleen vind ik het soms zo een gedoe, dat poeder.
  Nu gebruik ik het Brow pencil van Shu Uemura :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er fijn uit! Ik gebruik een potloodje van Rimmel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm ik denk dat ie nog steeds te donker voor me zou zijn :( Heb zo'n soort gelijk setje van NYX (ook voor blondines) en die is echt donker...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik poeder van Essence, beste poeder ooit hoor! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb hier zo'n setje van wet'n wild liggen, maar gebruik het nooit! Liever de wb gel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah jammer, ik zoek nog een goede blonde wenkbrauwpoeder in de zomer doe ik mijn haar echt heel witblond met highlights en alles is precies te bruin voor daarbij :s heel vervelend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een leuek kit.
  Ik vind de brush heel apart. Nog nooit gezien.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig