27 november 2010

GARNIER BIO ACTIVE

Eco en bio zijn vandaag de dag twee sleutelwoorden die niet meer weg te denken zijn. Ik ben zelf niet altijd actief bezig met de ingrediënten van mijn verzorgingsproducten,  maar de nieuwste lijn van Garnier, Bio Active, werd gecertificeerd door Ecocert en kreeg het Cosmebio-label.


95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en tot 20% van de ingrediënten heeft een biologisch gecertificeerde oorsprong. De formules zijn opgesteld zonder parabenen, siliconen, kleurstoffen, NGO's, fenoxi-ethanol, PEG, oliën uit de petrochemie of chloorderivaten en de parfums zijn 100% van natuurlijke oorsprong. Altijd fijn om te weten :)


Het eerste spoor van de Bio Active-lijn is de criste marine ofwel zeevenkel, een plant met anti-verouderingseigenschappen. Die eigenschappen zijn te danken aan de mineralen die het bevat, zoals calcium, magnesium, mangaan, kalium, natrium, zink en koper en zorgen voor zichtbare resultaten tot -10% na slechts 28 dagen. Deze producten zijn dan ook gericht op de meer mature huid, met de verstevigende anti-rimpelverzorging en de anti-rimpel oogcontourverzoring.


Het tweede spoor van de Bio Active-lijn werkt met aloë vera en is gericht op hydratatie en gezichtsreiniging. Aloë vera is al wat beter gekend bij het brede publiek, want wordt al 5000 jaar gebruikt in verschillende therapeutische en cosmetische toepassingen. Garnier voorziet een beschermende hydraterende verzorging, hydraterende reinigingsmelk en een hydraterende oogreinigingslotion.

Ik ben heel benieuwd naar deze Bio Active-lijn en zeker naar de oogreinigingslotion. Mocht ik hem spotten in mijn lokale Delhaize, zien jullie er binnenkort meer over!

Garnier Bio Active - vanaf eind november exclusief bij Delhaize
Verstevigende anti-rimpelverzorging - 11,49 €
Anti-rimpel oogcontourverzoring - 11,49 €
Beschermende hydraterende verzorging - 5,99 €
Hydraterende reinigingsmelk - 4,49 €
Hydraterende oogreinigingslotion - 3,99 €
Share:

4 opmerkingen

 1. interessant, wel jammer dat hij enkel bij delhaize te koop zal zijn. had hem graag ook zien terugkomen bij het kruidvat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben vooral benieuwd naar de oogreinigingslotion!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee wat leuk! Ik wist helemaal nog niet van deze lijn!
  Ik ben wel benieuwd ik vind normaal altijd dat garnier echt vol zit met prodcten die ik echt niet op mijn gezicht wil hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is niks voor mij.
  Ik vind het wel een leuke lijn.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig