23 november 2010

MAYBELLINE COLOR COSMOS BLUE EARTHIk kreeg onlangs een tester mee van de Maybelline Color Cosmos in de kleur Blue Earth. Een toepasselijke naam, aangezien de oogschaduw blauw is :)


De Color Cosmos-lijn is een selectie van gebakken duo-oogschaduws en is nu verkrijgbaar in 10 kleuren, die allemaal zijn geïnspireerd door het universum. De ene helft is een gemarmerde kleur, en kan je gebruiken om een parelmoer effect te geven, de andere helft is een uniforme kleur, die tegengewicht biedt en diepte creëert. Uit de hele collectie zijn Magic Mauve en Cosmic Black mijn favorieten.

Zoals bij zoveel gebakken oogschaduws, wordt de kleur pas intens wanneer je de oogschaduw nat aanbrengt. Je ziet het verschil ook in de swatches, ze worden dan ineens veel intenser en gladder van structuur. Ze nat aanbrengen, zorgt er ook voor dat je minder last hebt van fallout.

Deze collectie doet me trouwens erg denken aan de MAC Mineralize Eyeshadow duo's, die ietsje zachter aanvoelen, maar voor de rest is de Color Cosmos-lijn vrij gelijkaardig. Mocht je graag een gebakken oogschaduw willen proberen, denk ik dat je bij Maybelline een uitgebreide kleurenkeuze hebt voor een nog vrij betaalbare prijs.

Gebruiken jullie graag gebakken oogschaduw of komt dat niet in je stash?

Maybelline Color Cosmos - 9,99 €
Share:

14 opmerkingen

 1. ik hou wel van gebakken oogschaduwen. dus zodra ze in de winkel komen ga ik ze zeker eens bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I find them absolutely beautiful.
  Actually they look like planets, I like, and you're right they look like Mac Mineralize
  I'll go to the booth to see if it is found in France. I really like this brand more. Thanks for the pictures

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm ik weet het niet... Ik heb op de website van misslipgloss gelezen dat ie niet zo bijzonder is... en blauw is niet me favoriete kleur oogschaduw... dus misschien dat ik daarom niet zo enthousiast ben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ PinkFairy: Haha, wel ja, blauw is niet voor iedereen weggelegd! Maar meningen mogen verschillen hè! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil erg graag iets uit deze collectie, het heelal vond ik altijd al interessant en deze spulletjes wil ik dan ook erg graag in mijn collectie hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Domme vraag waarschijnlijk, maar hoe doe je dat? Dat nat aanbrengen. Ik zit daar altijd zo mee te knoeien. Maar dat kan ook geheel aan mezelf liggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Beate: Er zijn geen domme vragen! Ofwel spuit ik wat Fix+ op mijn handpalm en dep ik mijn borstel daarin (borstel moet goed vochtig zijn, maar zeker niet druipnat), ofwel neem ik een klein potje met water om de borstels daarin te dippen en veeg ik ze daarna af aan een doekje om het overtollige water te verwijderen. Dus geen water rechtstreeks op de oogschaduw, maar de borstel bevochtigen en dan de borstel op de oogschaduw doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Coooooooool! Wat een tof idee van Maybelline *_* En blauw staat u heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had net een reactie getypt en ineens is die weg :(.
  Maargoed, het was best een lange. Zelf heb ik nog geen gebakken oogschaduws maar ik ga zeker deze van Maybelline proberen. Ik vind het een heel leuk idee alleen al.
  Ook is het fijn dat je ze nat aan moet brengen. Zoals je zelf al zegt, minder last van fallouts.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze oogschaduws zijn zo mooi, heb er zelf 3!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw hele mooie kleur! Ik wil zelf denk ik Savanna Green of Bronze Seduction, echt veel pigmint zit er in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig