20 november 2010

MAYBELLINE THE FALSIES BLACK DRAMA


Een half jaartje geleden kocht ik The Falsies-mascara, die mij toen aangenaam verrast heeft! Nu heeft Maybelline The Falsies Black Drama uitgebracht, een combinatie van extreem zwarte pigmenten en 4 mm lange vezels. Dit zou zorgen voor een instant valse wimpereffect.Ik heb de nieuwe Black Drama nog niet geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd of er veel verschil is tussen the "gewone" Falsies en deze Black Drama.

Heeft iemand hem al gebruikt?

Maybelline The Falsies Black Drama - 12,99€
Share:

7 opmerkingen

 1. Ja ik ben ook heel benieuwd naar deze! heb hem spijtig genoeg nog niet geprobeerd :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem nog niet geprobeerd, de eerste ook niet. Dus ben wel benieuwd eigelijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond dat de gewone een heel natuurlijk effect gaf en dat is niet helemaal mijn ding bij mascara's :P Ik heb gehoord dat deze wel je wimpers een gits zwarte kleur heeft, maar dat ie verder hetzelfde is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb het ook nog niet geprobeerd maar heb van sommige gehoord dat ie OK is en dat bij andere het een spinnenpoot effect geeft ? Maar de meeste zijn er wel tevreden mee, not sure :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem nog niet geprobeerd, nee! Maar ben wel benieuwd of hij fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er is voor mij geen betere mascara dan deze. Ik gebruik hem iedere dag en hem hem standaard in mij tas. Hahahaha.Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig