19 november 2010

ST. IVES APRICOT SCRUB


Ik ben zò beïnvloed door YouTube. Ik heb Marlena van MakeupGeek vaak horen praten over deze scrub en toen ik hem in Londen spotte, ging het: "Ik moèt dit hebben, want Marlena vindt dit ook een goed product! *insert gillende blondine*


Volgens St. Ives kan je met deze scrub de Zwitserse geheimen ontdekken voor een gezonde, zachte en stralende huid:
Only St. Ives captures the secrets of naturally beautiful and healthy looking skin in this deep cleasing formula that gently exfoliates, removing oil, dirt and dull skin cells that can lead to blackheads and blemishes.
Contains more than 85% naturally derived ingredients, including Swiss glacial water and Swiss botanicals.
All St. Ives formulas are dermatologist tested in Switzerland. Helps prevent blackheads and unclogs pores. Promotes healthier-looking skin in just 7 days.
De scrub ruikt naar zijn botanische ingrediënten. Qua textuur doet het me denken aan de Korres-scrub die ik al eens gereviewd heb. De St. Ives-scrub is duidelijk de budgetversie. Niet dat hij qua werking moet onderdoen, integendeel! Dit is een zeer fijne scrub, je krijgt genoeg product en de prijs is erg fijn!

Voor een optimaal resultaat moet je hem meerdere keren per week gebruiken, wat gemakkelijk kan, want de scrub is niet ruw voor de huid. Dit is een echte aanrader!

St. Ives Apricot Scrub - £4,29
Share:

6 opmerkingen

 1. IK gebruik die van de douglas "I love Milkshakes". Die is ook heel fijn. De substantie ziet er goed uit. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb momenteel ééntje van Clarins! Ook heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, hij klinkt echt fijn! :D
  Lijkt me een heerlijke scrub.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, hier heb ik ook al veel goeds over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo deze lijkt me ook heel fijn! Hoeveel heb je ervoor betaald in Londen en waar? Ik ga over 3 weekjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Kelly: Ik heb hem gekocht in Superdrug voor £4,29!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig