17 januari 2011

CATRICE NAIL LACQUER 090 THE DEVIL WEARS RED
Dit lakje zat in mijn Secret Twitter Santa-pakje, een mooi diepdonkerrode kleur, die neigt naar zwart en bruin, afhankelijk hoe het licht erop valt. Het is minder hard dat zwart, en ik vind het eigenlijk wel een chique kleur. Hij lijkt op Chanel's Rouge Noir, hoewel ik niet weet of het 100% een dupe is.
Share:

15 opmerkingen

 1. Die kleur heb ik nog niet. Wat een prachtige diepe mooie kleur.
  Leuk hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje!
  en glanst ook heel mooi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow een echt vampy kleurtje precies :) iets te voor mijn doen maar toch mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kleur! Ik heb de andere donkerrode van Catrice :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een mooi kleurtje, de glans is ook heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig