14 januari 2011

ELLIS FAAS - ELLIS LIPSEen van de meest intrigerende verpakkingen in make-upland is toch wel die van Ellis Faas. Ellis Faas is een Nederlandse make-upartieste die al mocht samenwerken met heel wat bekende make-upmerken, zoals Clinique, Lancôme, MAC en L'Oréal, de grote modemerken, zoals Fendi en Chanel, en ook heel wat popsterren. Sinds 2007 bracht ze haar eigen make-upmerk op de markt.

De kleurenselectie werd gedaan op basis van de menselijke kleuren, kleuren die dus terug te vinden zijn in het menselijke lichaam. Daarom passen de kleuren ook bij iedereen en elke huidskleur, ze zijn gewoon universeel.
Je kan met elk product ook alle kanten uit: ga je voor een naturel look of een meer extravagante look? Aan jou de keuze!

Maar terug naar de verpakkingen! Alle make-up zit in dezelfde verpakking, een lange, smalle, metalen pen, die mij doet denken aan een kogel. Als je je collectie wilt uitbreiden, kan je zelfs een speciale houder kopen om deze kogels makkelijk te kunnen stockeren en vervoeren. Wat dat betreft, is het een echte streling voor het oog. Dit is allemaal zo ongelooflijk goed uitgedacht!

Als fervent lipproductenliefhebber (is dat zelfs een woord?), kon ik een lippenstift van Ellis Faas uittesten. Er zijn drie soorten lippenstift verkrijgbaar:
 • Creamy Lips (L101 - L109): Dit is een meer klassieke lippenstift, die werkt met een sponsapplicator. Je kan de lippenstift lichtjes aanbrengen, voor een stain look, maar ook gewoon volle bak voor een felle lipsticklook gaan.
 • Milky Lips (L201 - 209): Deze lippenstift heeft een lichtere textuur dan de Creamy Lips, maar is nog steeds meer lippenstift dan gloss.
 • Glazed Lips (l301 - 309): Dit lipproduct heeft meer weg van een gloss, maar behoudt wel de kleurintensiteit.
Ik testte de Creamy Lips in L103, een mooie rode kleur. De huls heeft een sponsapplicator en een draaiknop. Je bepaalt eigenlijk zelf hoeveel product je neemt naargelang je meer of minder aan de knop draait.
Op de foto zie je eigenlijk maar een goed laagje, ik had het nog veel feller en voller kunnen maken. Voor swatches van alle kleuren kan je terecht op de website van Ellis Faas, waar ze elk product laat zien op drie verschillende huidskleuren.

Ellis Faas Creamy Lips - 2,8 ml - € 24,95 @ Cosmeticary
Share:

6 opmerkingen

 1. Wauw wat een prachtige kleur is dit! Staat heel mooi op je lippen en bij je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleur, ben zelf erg benieuwd naar deze. nog niets van Ellis Faas in huis, en daar moet verandering in komen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat handig en een prachtige kleur (en textuur!!). Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht, maar lijkt me wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw gaaf! Zou willen dat rode lippen me stond haha! :(

  xx!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een prachtige kleur. Heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig