21 januari 2011

L'OREAL ELSEVE VOLUME COLLAGEN


Fijn haar... ik ken er alles van! Ik probeer al heel mijn leven om mijn haar volumineus en weelderig te krijgen, met wisselend succes. Blijkbaar zegt 25% van de vrouwen fijn haar te hebben, dus ik ben zeker niet alleen. De laatste jaren richtte ik mij voor mijn haarverzoring dan ook vooral naar kappersproducten. Dat is jammer genoeg wel vrij prijzig, dus af en toe moet je dan op zoek naar alternatieven.De Elsève Volume Collagen-lijn bestaat uit drie producten die moeten zorgen voor meer textuur en omvang en dus ook meer volume. Heel belangrijk is dat ze géén siliconen bevatten. Veel goedkopere shampoos bevatten dit namelijk wel, maar dat is dus niet zo goed voor je haar. Wat er dan wèl in zit, is collageen. Dit is in de huidverzorging al langer gekend en maakt de huid steviger en veerkrachtiger, maar voor het haar zorgt het voor meer volume en stevigheid vanaf de wortel.

Shampoo


De textuurgevende shampoo is gewoon wit en heeft een fruitige geur, met een frisse toets. Nadat ik mijn haar gewassen heb, ruikt mijn haar ook lekker fris.

Conditioner


De textuurgevende conditioner is eveneens een witte conditioner, met dezelfde geur. Ik heb een baléage in mijn haar, dus ik gebruik deze conditioner niet altijd. Ik wissel hem af met een conditioner speciaal voor gekleurd haar. Die laat ik dan iets langer trekken om de kleur mooi te houden.

Rootlifter Spray


De derde en laatste stap is deze rootliter spray. Je sprayt het op de haarwortel en over het hele haar en klaar! Dit hoef je dus niet uit te spoelen. Je kan het trouwens dagelijks gebruiken, zowel op droog of nat haar. Ik föhn mijn haar dan met een ronde borstel en let erop dat ik zeker de haarwortels genoeg aandacht geef.

Conclusie: dit zijn best goede producten! Ik vind de paarse verpakking wel iets hebben, een aangename geur, betaalbaar en ze werken goed. Als je geverfd haar hebt, zou ik er wel een specifieke conditioner bij kopen, om zeker de intensiteit van je kleur te bewaren.

L'Oréal Elsève Volume Collagen:
Shampoo - € 3,99
Conditioner - € 3,99
Rootlifter Spray - € 4,49
Share:

10 opmerkingen

 1. Great products!! Will surely check them out:))
  Nice blog honey...plz check out mine:)
  It'll be so sweet of you if you follow me there too:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt goed. Ik voer ook al jaren de strijd tegen vol volume vol haar.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Collageen... een dierlijk product dat uit de spiermassa van jonge kalfjes wordt gehaald, gekend om zijn allergische reacties... zou ik toch liever niet op m'n huid doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Marie: Collageen bestaat in meerdere vormen dan alleen rundercollageen, blijkbaar. En misschen ook interessant om weten: verhitte collageen wordt gelatine, en dat zit in vrij veel voedingswaren. Als je er allergisch voor bent, is dit uiteraard te vermijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Perfectly Unordinary: bestaat het dan ook in een vorm die niet van dierlijke oorsprong is?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Marie: Nee, maar dat heb ik ook niet gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb juist dik haar, maar kan ook wel volume gebruiken. Maar ben bang dat deze voor mij te zwak zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb al volume genoeg in mijn haar van nature! Maar de Elseve lijn is best fijn. Ik heb een tijdje de roze producten gebruikt voor extra glans en daar was ik tevreden van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De Volume Rootlifter Spray is nergens meer in Antwerpen te vinden, zijn ze er mee gestopt ? is het product nog verkrijgbaar ergens in Antwerpen ?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig