31 januari 2011

CATRICE SMOKEY EYES SET - 020 SMOG OVER HONG KONG


Dit kitje kan je in het vernieuwde Catrice-schap vinden. Het bevat drie kleurtjes gewone oogschaduw en een meer creamy oogschaduw of eyeliner. Op de achterkant staat er een handleiding om het kitje te gebruiken, wat wel handig is, want zo kan je wel direct op weg.

Het is een erg compact kitje dat op een ongewone manier opent (ik had verwacht dat het in de lengte zou openen) en er zit een borsteltje bij, dat voor de rest het vermelden niet waard is.

De lichtere kleurtjes oogschaduw zijn op zichzelf wat minder gepigmenteerd, maar kan je wel goed opbouwen, zeker met een basis. Er was wel wat fallout, maar al bij al vind ik dit paletje en zijn prijs-kwaliteitsverhouding best te doen!
Share:

18 opmerkingen

 1. Gelukkig blijken de kleuren toch redelijk gepigmenteerd! :) Het palletje stond op je wishlist en ik wou toch nog iets kopen van enkele euro's bij je STS pakketje, maar in onze Kruidvat had je geen tester voor deze oogschaduw. Het was dus gokken of ie wel voldoene gepigmenteerd zou zijn. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is toch erg goed gepigmenteerd voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er nog best OK uit :-) Bedankt voor de review en swatches uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OK, het woordje uit moest op het einde er niet bij staan, sorry, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow lovely shades!! Thanks for the swatches:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga hem denk ik ook halen. Hij ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die had ik me ook bijna gekocht!
  Maar 'k vrees dat ik nooit de smoky eyes ga krijgen die ik wil, dus hou ik het voorlopig nog bij eyeliner!

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtjes, ik zou wel graan een eotd zien ermee:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze heb ik eens aan mijn zus gegeven in een beautypakketje. Wat leuk om te zien dat het ook daadwerkelijk mooi gepigmenteerd is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes en zo te zien is de pigmentatie goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er echt goed uit voor een budgetmerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooi palet
  Ik had niet zoveel pigment verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het pigment is wel ok maar ik heb de indruk dat het een beetje "chalky" is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooo die vind ik wel mooi! Zeker daar even een setje van uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig