28 januari 2011

KIEHL'S GHENTEen tijdje geleden kon je het hier al lezen, maar afgelopen week stond ik dan eindelijk in de nieuwste Kiehl's-winkel in Gent!

De Kiehl's-vestiging in Gent ligt erg centraal, in de Koestraat. Dat ligt op een boogscheut van mijn alma mater, dus ik ben eigenlijk stiekem erg trots, hihi.

Het is een ongelooflijk leuke en lichte winkel. Hoewel Kiehl's van oorsprong een apothekersmerk is, voelt de winkel helemaal niet koud aan. Er ligt een warm parket op de vloer en er zijn tal van accenten die zorgen voor een aangename shopervaring.Ik had die dag vooral een bloggerservaring, want er werd een nieuw product voorgesteld: Double Strength Deep Wrinkle Filler, dat deel uitmaakt van de Dermatoligist Solutions, een lijn die intussen 11 producten telt.

De slogan is "hold the needle, pass the wrinkle filler", en dat spreekt wel voor zich, denk ik zo :) Het heeft een tweeledige werking: enerzijds is er de instant filler (zonder siliconen), anderzijds gaat het product op lange termijn ook rimpels verminderen.

Ik ben benieuwd of er zichtbare resultaten zullen zijn, maar daarvoor zal ik dit productje eerst uitgebreid testen.
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik was uitgenodigt maar woon te ver om een kijkje te gaan nemen, too bad :(!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm erg benieuwd ernaar, wat is het key ingredient ervan?

  Ziet er een leuke winkel uit, maar te ver voor mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winkel. Wij hebben dat hier niet.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk :D Ik vind Kiehl's winkels ook altijd anorm fijn :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Evelien: 't Zijn twee types hyalironzuur. En je kan altijd producten bestellen in de winkel, ze sturen ze dan naar je thuis op als je er zelf niet om kan komen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig