23 februari 2011

CLINIQUE & THE INSIDERS

Afgelopen week kreeg ik een wel heel erg leuk nieuwtje in mijn elektronische postvak: ik mag van The Insiders het Clinique driestappenplan testen! Daarover later meer, eerst even wat meer info over The Insiders.

The Insiders zorgt voor een mond-tot-mond reclamenetwerk, waar jij gewoon deel van kunt uitmaken, want je kan je gratis inschrijven. Op het moment dat er een nieuwe campagne beschikbaar wordt, kan je je daarvoor kandidaat stellen en maak je kans om producten te mogen testen. Dit zijn niet altijd beautyproducten, het kan heel divers zijn, zo is er momenteel ook een campagne over Ecover (ecologische allesreiniger) en Listerine (mondwater).
Bedoeling is natuurlijk dat je je eerlijke mening geeft over het product en ook dat je hierover praat met je omgeving. Deze feedback speel je dan terug naar The Insiders via een WOM-rapportje (Word-Of-Mouth), zodat zij het merk kunnen inlichten over wat jij en je omgeving erover denken. Op die manier beïnvloed jij zelf ook het merk en het product.

Lijkt je het wel wat? Rep je dan naar de website van The Insiders en schrijf je in!Hoe zit het nu met Clinique? Recent vernieuwde Clinique stap 2 uit het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem, de Clarifying Lotion. Via de campagne van The Insiders kregen 500 mensen de kans om het vernieuwde driestappenplan te testen, en toen ik vandaag thuis kwam van mijn werk stond het doosje al netjes op mij te wachten! Ik ben heel benieuwd om het driestappenplan aan een nieuwe test te onderwerpen. In het verleden heb ik hier al eens over geschreven, maar nu ze hun Clarifying Lotion hebben aangepast, ben ik natuurlijk erg benieuwd of mijn mening zal veranderen.

De komende weken zal ik deze productjes dan ook aan een grondige test onderwerpen. Mijn test wees uit dat ik huidtype 3 was, dus mijn testpakket is hier ook aan aangepast. Je kan zelf al eens de test doen op de website van Clinique om te bepalen welk huidtype je hebt. Clinique deelt zijn 3-Stappen Huidverzorgingssysteem namelijk in in 4 huidtypes, zo heb je altijd de juiste producten voor jouw huid.
Share:

16 opmerkingen

 1. Wel leuk :) Zou niets voor mij zijn, ben volgens mij allergisch voor producten van dit merk.
  Ik had me trouwens ook al ingeschreven :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf die "liquid facial soap" en die vind ik een beetje te agressief voor mijn huid. Ik gebruik het meestal 1 keer per week in de winter en 2-3 keer in de zomer. http://mit-chin.blogspot.com/2010/12/clinique-facial-soap-oily-skin-formula.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb me nu ook ingeschreven bij the insiders! Ben benieuwd naar je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuk, ik ga me ook inschrijven. Hopelijk heb je nu wel succes met het stappenplan, de facial soap is naar het schijnt wel één vd betere producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dat zijn nog niet zo kleine proefsets. Leuk hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat grappig dat je ook mag testen, ik had het er nog over hier laatst! Ik ben ook geselecteerd, super tof. Echt een tof pakketje om te krijgen he, heb het alvast geprobeert net.
  Ik ben trouwens ook huiddtype 3 :)
  Had je jezelf nu nog opgegeven of hebben ze jou zelf geselelcteerd (omdat je website tussen hun blog opties stond)?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pff, 4 stappen (met de gewone dagcrème er nog bij) is mij iets teveel van het goede...Ruikt trouwens nogal naar extreme 'commerce' voor mij, de mensen wijsmaken dat heel dat ritueel (en handenvol geld) echt nodig is elke dag...Wat niet wegneemt dat ik van andere producten van Clinique wel fan ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Evelien: Ja, de facial soap ben ik daarna wel blijven gebruiken, maar los van stap 2-3 en dat werkte wel.
  @ Nathalie: Wel, naar aanleiding van je comment, ben ik eens gaan kijken en heb ik mezelf ook ingeschreven! Ik heb mijn blog niet vermeld in de motivatie voor selectie, dus ik denk niet dat het er iets mee te maken had.
  @ Nina: Haha! Wel, ik moet zeggen dat het eigenlijk maar 1 product meer is dan ik nu al gebruik, dus ik vind het nog meevallen. Wat niet betekent dat je per se deze drie producten moet gebruiken. We'll see, binnen dit en enkele weken zal ik het je weten zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik mag het ook testen en vanmorgen was de eerste keer, mijn huid voelt al erg goed aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik mag het ook testen! Bij mij is het voor huidtype 2, ik ben eens benieuwd of het gaat werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super tof! Ik ga me ook direct inschrijven! Laat maar weten wat je van de Clinique 3-stappen vond!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sandy Van den Bleeken2 maart 2011 om 21:46

  Ik mag de productjes uittesten woohoo! Ik ben huidtype 4. Ik heb nogal veel last van acne en hoop er nu eindelijk vanaf te raken. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar van dit 3-stappenplan is mijn huid wel al zachter geworden na enkele dagen. Nu nog minder acné en ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook mede-tester en super-tevreden over Clinique 3-stappen-plan! Mijn gemengde huid is veel gaver en de zwarte puntjes op mijn neus zijn bijna volledig verdwenen. Benieuwd wat het resultaat zal zijn van langduriger gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze producten zijn in één woord FANTASTISCH! Na een paar testweken ben ik blij verrast met het resultaat. Het doet deugd te zien hoe mijn huid er op foto's, gemaakt tijdens een carnavalparty vorig weekend, veel gaver en frisser uitziet in vergelijking met tevoren en vergeleken met de huid van mijn (jongere) vriendinnen. blijven gebruiken is de boodschap. Het resultaat is er!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. EVALUATIE van Energie
  Ik heb een droge gevoelige huid. Deze werd zachter en egaler zoals beloofd door Clinique.
  De poriën werden kleiner. En de huid stralender.
  Eerst gebruikte ik enkel de 3 produkten, maar ook nog af en toe een dag of nachtcrème gebruiken gaf een beter resultaat.
  Opmerking:
  1- Voor mij zou stap 2 iets zachtere werking mogen hebben, vooral voor mijn wangen.
  2- Er wordt aangegeven dat na het 3 stappenplan de aanvullende verzorgingsprodukten beter zullen werken. Bij gebruik van nog andere produkten surplus wordt het ook weer duurder.
  Conclusie:
  Ben heel tevreden over het 3 stappen huidverzorgingsplan en zou het iedereen aanraden om het ook eens uit te testen.
  Ik ga het blijven gebruiken en ook nog ander Clinique produkten proberen.
  Vooral van de Liquid facial Soap ben ik een grote fan!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig