25 februari 2011

REVLON SUPER LUSTROUS LIPGLOSS NUDE LUSTRE


Deze Revlon-glossjes zijn vrij bekend in beautyblogland, dus ik was uiteraard ook nieuwsgierig!Silky...Sexy...Brilliant. Glossy formula combines sheer color and intense moisture with light-reflectin spheres to create amazing shine. SPF 15.
Het is een melkachtig peachy/nude kleurtje, zonder al te veel shimmers. Het is erg draagbaar en je brengt het aan met een gewone glossapplicator. Ik was erg benieuwd om een gloss van Revlon te proberen en ik ben blij dat ik de kans gehad heb.

Het kleurengamma is voldoende, er is voor ieder wat wils. Ik vind de verpakking ook best classy, het ziet er niet echt een budgetproduct uit en zit stevig in elkaar.

Waarom zit ik dan niet te springen van enthousiasme en julllie allemaal te overhalen dit te gaan kopen? Wel, MAC heeft mij een beetje verwend met zijn glossjes, met hun vanillegeur en smaak. Daar kan deze van Revlon niet aan tippen, ik vind persoonlijk dat hij een beetje raar ruikt en smaakt. Heel erg is het niet, maar om nu te zeggen dat ik nog meer Revlon-glossjes wil kopen... nee.
Het is dus een twijfelgeval: het is een leuke kleur, een stevige verpakking en een goede textuur, maar ik ben echt geen fan van de geur en smaak.

Zijn jullie al bekend met deze Revlon-glossjes?
Share:

23 opmerkingen

 1. Nee kende ze wel maar nog niet geprobeerd :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!
  Hoeveel kost zo'n glossje? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow such a pretty shade!! Looking great <3
  http://www.chamberofbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken ze ook niet, nooit geprobeerd. Maar ik vind de kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar het resultaat is wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze kende ik nog niet. Maar wat een mooie kleur. Hij past ook perfect bij je lippen.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt heel goed op dior glossjes qua verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blog heb jij zeg! Echt allemaal super orgineel enzo!

  Trouwens.. ik weet niet of je het leuk vind om eens te kijken.. maar wij heb ook een blog, of misschien zelfs te volgen? (je weet nooit!)

  Ik zou zeggen ga zo door met leuke berichten plaatsen! YOU GO GIRL!

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Eva: Ik weet het niet meer zeker, het was een paar pond, maar zo heel duur waren ze niet.
  @ Eef en Lot: Dank je voor het compliment, dames! Ik ga zo even een kijkje nemen op jullie blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jaaa, geur is zeker belangrijk! verpakkingen van Revlon glosjes zijn wel altijd super goed. Het wel echt een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie gloss! De kleur staat jou mooi! Nee, ik ben niet bekend met de glossjes van Revlon. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er ook eentje, peach petal geloof ik en ben er ook niet zo wild van...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh mooi kleurtje, maar ik heb ook graag een lekker smaak en geurtje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ook een peachy kleurtje (pink crystals) en het is een van mijn lievelings budget glossjes! ik vind de geur niet echt storend en proef niks eigenlijk. Wel blijven de cremesheenglasses van mac een voorsprong hebben door de pigmentatie vind ik :d

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ja ik ken het al een poosje, maar was niet zo'n fan omdat het niet zo lekker smaakt,wat wel belangrijk is voor mij.

  http://welcometoswaggacity.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kan je dit ook in België kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Veronique: Ik weet dat je Revlon kan kopen in de Inno, dus ik veronderstel dat je deze glossjes daar kan kopen. Ik heb de mijne wel uit Londen meegebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben ook al op zoek geweest naar deze lipgloss, maar nog nergens tegen gekomen hier! Onlangs was ik in Parijs en daar vond ik ze ook niet. Ik zal dus moeten verderzoeken ofwel een tripje naar Londen plannen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige kleur! Ik vind hem echt supermooi!
  Ik heb zelf nog geen glossjes van dit merk geprobeerd, maar je review heeft mij overtuigd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een prachtige kleur!! Ze verkopen hier helaas geen Revlon, waar koop jij het?
  Zo jammer. :(

  BeantwoordenVerwijderen
© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig