23 februari 2011

MAC VIVA GLAM GAGA - TAKE 2


Ik voelde niet zoveel voor de eerste versie van Lady Gaga's Viva Glam, maar ik ben wel als een blok gevallen voor Gaga 2!De Viva Glam Gaga 2 lipstick en lipglass tonen een andere kant van de opvallende en uitbundige Lady Gaga, en zijn dus nude tinten. Ik vind vooral de lipglass erg mooi, hij ziet er prachtig uit! I. Want. It. Ik hoop dat ik snel nog eens aan een MAC geraak en dat hij tegen dan nog niet uitverkocht is.

Gaan jullie ook voor deze Viva Glam of zijn is deze versie te nude naar je smaak?

MAC Viva Glam Gaga 2 lipstick & lipglass - available March 2011
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik heb swatches gezien (Temptalia), maar zou nog graag swatches zien op bleke huidjes, voor ik mijn oordeel trek.
  Ik vind hem nu te nude/bruinig.
  Enne, Viva Glam is een heel jaar te verkrijgen. ;) Don't worry!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze collectie ook super mooi! Ik houd wel van de NUDE look.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze kleur echt geweldig! Ik heb er ook een post over klaar staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben al een poosje op zoek naar een nude lippenstift en het wordt dus of deze of een van YSL Rouge Volupte's =))) Maar eigenlijk heb ik zin een hele "trashy" lichte nude-tint (echt zo licht als de huid zelf, haha) voor een "beach bunny" look =))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je hier swatches op Temptalia van gezien? Ik was ook best enthousiast tot ik ze zag :P Zit dus te twijfelen... misschien alleen dan de lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik twijfel over deze.. Al vind ik de promofoto echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze heel mooi. Ik ben er zo benieuwd naar. Er was zefs al een review over. En ik was meteen verliefd. Wat een mooie pigmentatie.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig