27 februari 2011

DR. BRANDT DETOXYGEN EXPERIENCE


Zoals sommigen onder jullie al weten, zijn mijn vriend en ik een tijd geleden aan het grote bouwavontuur begonnen. Tegenwoordig bestaan mijn weekends uit hard labeur op onze werf. Omdat het nog koud is, omdat een werf gewoon erg stoffig is en omdat lange dagen vol noeste handenarbeid je gewoon vermoeien, kan je je wel voorstellen dat mijn huid er niet altijd even goed uitziet, dezer dagen. Ik was dan ook erg blij met de twee staaltjes die ik ontving van dr. brandt.


De nieuwe dr. brandt detoxygen experience belooft een ware beleving voor de huid te zijn: het werkt ontgiftend, zuiverend en verbetert de zuurstofopname waardoor de huid weer straalt en een mooie, gezonde gloed krijgt!

Ik vind de naam alvast wel goed gevonden: het zorgt voor het detoxen van je huid en geeft je daarna de nodige zuurstel (oxygen).

Voor dit product werkt dr. brandt met zuurstof, omdat heel wat factoren ervoor zorgen dat het zuurstofgehalte in de huid er op achteruit gaat, waardoor de huid vroegtijdige tekenen van veroudering zal beginnen vertonen, zoals dofheid, roodheid, vermoeidheid en verlies van helderheid, frisheid en vitaliteit. Door zuurstof toe te voegen, wordt de huid terug gezond en weerbaar.

Het product werkt in twee stappen en kan je tot 2 à 3 keer per week gebruiken:


Stap 1: Oxygenating Facial
 
Je brengt een dunne laag aan op de vochtige huid (niet inwrijven) en laat het 3 tot 5 minuten inwerken zodat de zuurstof volledig kan inwerken. Daarna spoel je het goed af met warm water en dep je het droog.

Deze eerste stap is een soort van luchtige crème, die van het moment dat je hem in contact brengt met je huid, de lucht en het water, begint te schuimen en transformeert op je huid. En dan... is er een bubbelparty op je gezicht! Minuscule, barstende bubbeltjes! Het prikt niet maar voelt eigenlijk juist fijn aan. Terwijl de bubbeltjes hun werk doen en barsten, vermindert het aanwezige schuim op je gezicht. Maar geen zorgen, er valt helemaal niets van je gezicht af!


Stap 2: Detoxifying Crème Concentrée
 
Dan breng je de crème aan in een dunne laag. Deze neutraliseert schadelijke effecten van buitenaf, ontgift de huidcellen en werkt als een beschermingsschild om de gezonde, stralende huid te behouden.

Deze crème voelt wel fijn aan. Na de tweede stap voelt mijn huid erg fris maar ook verfrisd aan. Sommige delen van mijn gezicht voelen strakker aan, vooral aan mijn voorhoofd, jukbeenderen/slapen en onderaan de wangen (daar waar het nogal eens gaat doorhangen als je ouder wordt). Mijn huid ziet er ook egaler uit.

Het waren slechts twee staaltjes, maar eigenlijk ben ik wel al onder de indruk van het resultaat dat ik kreeg. Dit is wel iets waar ik de fullsize van zou willen kopen!

dr. brandt detoxygen experience - 50 gr (step 1) + 30 gr (step 2) - € 75,00 exclusively @  ICI PARIS XL.
Share:

8 opmerkingen

 1. Dat klinkt heel goed. Ik kende dit nog niet. Maar het is wel een duur goedje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet het nog altijd proberen maar lijkt fijn te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De werking klinkt al wel heel uniek, bubbeltjes op je gezicht! Lijken me fijne producten, ik wil al heel lang de pores no more lijn van dr. brandt uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Dr Brandt heeft altijd wel fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het ook nog niet gebruikt maar het klinkt alvast als een echte verwennerij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet hem ook nog testen, maar klinkt goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me een super product, alleen kruipt er wel wat werk in. Maar soms moet je ook eens me-time hebben he ?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig