19 maart 2011

CLINIQUE ALL ABOUT EYES SERUM DE-PUFFING EYE MASSAGE


Omdat ik al fan was van de Clinique All About Eyes, wilde ik ook wel eens deze nieuwe variant proberen, de All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage (hèhè...).


Dit is een superhandig rollertje en hij ziet er ook best schattig uit.
Dit onmiddellijk verkoelende serum verfrist en hydrateert gezwollen, vermoeid uitziende ogen meteen al bij het aanbrengen. De huid rondom de ogen ziet er direct frisser uit en dat blijft zo, ook op termijn. Donkere kringen worden aangepakt. Door het zacht in te masseren, worden cafeïne, krachtige antioxidanten en kalmerende plantenextracten afgegeven en helpen zo ophoping onder de ogen tegen te gaan.
's Morgens vroeg merk ik dat het koele balletje mijn ogen onmiddellijk verfrist. Het serum dat vrijkomt is erg licht, trekt snel in en geeft mij een wakkere blik. Ik voel de huid onder mijn ogen een beetje strakker worden, precies een mini-lift!


Je kan dit serum trouwens ook gebruiken in combinatie met andere oogcrèmes. Hij bestrijdt bijvoorbeeld geen rimpeltjes, dus daarvoor kan je dan nog een andere crème gebruiken. Wat ook wel handig is, is dat je overdag even kan "bijwerken" voor een extra wakkere blik.

Laatste pluspunt: hij is ongelooflijk zuinig! Hier komt echt enkel datgene uit dat je nodig hebt, er is geen ruimte voor verspilling.
Share:

13 opmerkingen

 1. Dat klinkt heel goed. Misschien ga ik wel zoiets kopen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doet m ook iets tegen donkere cirkels onder je ogen aangezien je zet ' wakkere blik '? Lijkt me wel iets voor mn vriend! Hoeveel kost m ongeveer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als iets wat ik wel kan gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh klinkt goed! Maar voorlopig houd ik het bij sera van Dr. Organic (het enige merk waar me oogleden niet allergisch voor zijn) :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn zus is hier ook tevreden over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Evelien: Het helpt, maar ik gebruik wel nog altijd een concealer voor onder mijn ogen. Als je echt blauwe wallen hebt, zal dat volgens mij niet wegtrekken. Er is trouwens een gelijkaardig product van Biotherm voor mannen, misschien is dat nog iets voor je vriend? Ik dacht dat die rond de 25 euro was.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, die wil ik zeker ook eens proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had die toen ook voor mama gekocht en zij is er ook heeeel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit lijkt mij een super product! Zeker omdat het een licht serum is en geen dikke crème, ik ga me deze ook aanschaffen bij mijn volgend bezoek aan de parfumerie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt mij super in de oren! Dit ga ik mij zeker eens aanschaffen!

  Groetjes,
  Imelda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al zoveel van dat soort dingen geprobeerd, zonder ook maar het minste resultaat, maar deze komt nu toch wel op het boodschappenlijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig