14 maart 2016

Kryolan Lip Stain in Gospel

Kryolan Lip Stain in Gospel

Onlangs belandde er superleuk nieuws in mijn mailbox: tegenwoordig kan je Kryolan ook in België kopen. Ik kwam uit de lucht gevallen!

Het Duitse Kryolan hanteert de slogan "Makeup is a science". Als ik het merk voor ogen roep, denk ik aan professionele make-up voor op het podium, TV of grote scherm of make-up voor special effects en body art, met andere woorden: make-up die tegen een stootje moet kunnen en uiterst kwalitatief moet zijn. Ik kende het merk ook al van op YouTube, waar Julia Graf (voormalig MissChievous) er de kleurrijkste looks mee maakt.

Al kan het ook wat meer 'gewoontjes', want Kryolan voorziet ook de gewone sterveling van producten. Lang niet zo gekend of aanwezig als andere professionele merken, maar misschien dat daar in de toekomst verandering in kan komen. Voorlopig kan je het merk online kopen en zijn er ook enkele verkooppunten waar je de producten kan vinden.

Ik testte intussen een van hun lipproducten, Kryolan Lip Stain in de kleur Gospel. Lip stains zijn sinds vorig jaar de nieuwste hype - iedereen wil matte, langhoudende kleuren die je lippen voller laten lijken. Bij Kryolan vind je twaalf kleuren, van heel draagbaar tot diep en donker.

Kryolan Lip Stain in Gospel

Et voilà, dit is Gospel op mijn lippen. Ik moet zeggen, ik was vrij snel om, eigenlijk al meteen van bij het aanbrengen. Het kwastje werkt heel precies en met een beetje vaste hand heb je je lippen zo ingevuld. Het mooie aan zo'n stains vind ik dat je het echt tot op de liplijn kan aanbrengen zonder extra lippotlood en het dan optisch een voller effect geeft. 

In het begin is de textuur een beetje mousse-achtig, maar eens opgedroogd, gaat de kleur nergens meer heen, niet in de lijntjes, niet buiten de lippen - smudge-proof! Het pigment is superintens: wat je in de tube ziet, transfereert zich als een homogeen geheel naar je lippen en dat slechts in één laagje! De kleur opbouwen, hoeft dus absoluut niet. Toch voelt de Kryolan Lip Stain niet oncomfortabel, zwaar of uitdrogend, wat een uitstekende prestatie is.

Ik vind Gospel ook een mooie kleur: wat te vol en te diep om op mijn bleke huid als nude door het leven te gaan, maar nog steeds een zeer toffe everyday kleur met wat pit. Het past zeker ook in de huidige trend van de diepere oudroze en bruine liptinten. De Kryolan Lip Stain overleeft zonder problemen een drankje - op mijn lippen zag ik geen enkel verschil en op het glas was er slechts minimale transfer. Zelfs een hapje kan er nog in, maar dan begint de kleur ietwat te vervagen aan de binnenkant, in het midden van mijn lippen. Niet dramatisch, dus op zich kan je nog steeds verder zonder echt bij te werken. De stevigere hap (lees: Grieks eten met veel olijfolie) vormt een grotere uitdaging en dan is bijwerken toch wel nodig. Als je het rustig houdt, blijft hij goed zitten en kan je de Lip Stain best verwijderen met een make-upremover, dan gaat 'ie er zonder veel weerstand af. Kennen jullie Kryolan al?

Kryolan Lip Stain in Gospel - 4 ml voor € 21,30 via kryolan.be - verkooppunten vind je hier

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

21 opmerkingen

 1. Mooie kleur <3 Ik wist ook niet dat ze dit merk in België verkochten, ik ga zeker de shop eens checken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het merk niet, maar wat een prachtige kleurtje!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooie kleur! ik ken dit merk niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kleurtje. Kende het merk ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een ontzettend mooie kleur op je lippen. Hij ziet er echt heel erg perfect aangebracht uit. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het merk wel maar dacht inderdaad dat het niet meteen make-up voor "dagelijks" gebruik was. Deze kleur vind ik echt prachtig en als hij ook nog eens comfortabel voelt, top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was fijn om de andere kant van Kryolan eens te leren kennen :-)

   Verwijderen
 7. Heel mooi ! Ik kende het merk al langer en heb er ook het één en ander van liggen. Hopelijk wordt het wat makkelijker verkrijgbaar in België.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleur! Kwasrje lijkt me inderdaad handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb wel met Kryolan gewerkt tijdens mijn make-up opleiding en heb enkele producten van hun in mijn collectie die erg fijn zijn. Ik ben nu wel benieuwd naar de lip stains :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens naar kijken, denk dat het wel iets voor jou is :-)

   Verwijderen
 10. Reacties
  1. Goed gekozen, al zeg ik het zelf, haha. Ik ben er blij mee :-)

   Verwijderen
 11. Gospel is prachtig, wat een mooie finish ook! Ik ken het merk nog niet, maar ik ben er wel nieuwsgierig door nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig