21 april 2011

MIJN RITUEEL - NAGELVERZORGING


Mijn broze nageltjes hebben best wel wat verzorging nodig. Sinds ik dit consequent (of toch zo vaak als mogelijk, want af en toe durf ik ook wel eens te skippen, oeps ;)) toepas, zijn mijn nagels sterker geworden.Essence SOS Nail Care Balm: Dit is een nagelbalsem die je gewoon in het Kruidvat kan kopen. Hij is erg betaalbaar en roze, dus ik heb hem ooit eens in mijn mandje gegooid zonder al te hoge verwachtingen. Hij ruikt (volgens mij) naar amandelen, maar ik gebruik hem niet zo heel vaak. Op zich is het een degelijke balsem, alleen durft hij aan mijn nagelriemen nogal opdrogen en aankoeken in plaats van intrekken. Dat kan wel gemakkelijk opgelost worden met een watje of zo, dus geen ramp! Ik denk wel niet dat ik hem opnieuw zou kopen, daarvoor vind ik hem niet geweldig genoeg.

OPI Avoplex Cuticle Oil To Go: Deze nagelriemolie zit al een tijdje in mijn Project X Pan. Mijn bedoeling was om eerst deze op te gebruiken en dan verder te gaan met het KOH Essential Nail Serum, maar hij lijkt wel voor eeuwig mee te gaan! :) (klik voor review)

Herôme Natural Nail Whitener: Als je vaak je nagels lakt, kan het wel eens gebeuren dat je nagels verkleuren, zeker als je een basis vergeet te gebruiken. Ik gebruik daarom altijd een nail whitener - eerst had ik er eentje van KOH, maar toen die op was, zat ik al op mijn no-buy en ben ik in mijn stash gaan zoeken, had ik deze van Herôme toch ook al niet gekocht, zeker?


Essence Express Dry Drops: Dit was een van mijn Secret Twitter Santa-cadeautjes waar ik enorm blij mee was. Het is een dupe voor de OPI DripDry. En hij is echt fijn in gebruik, wat een superproduct voor die prijs! Twee dunne laagjes zijn snel droog (als in: je kan ze aanraken, maar je moet er nu ook niet op zitten duwen), dikkere laagjes hebben wat meer tijd nodig. Ik geef in elk geval mijn geld niet meer uit aan DripDry, deze Essence Express Dry Drops zullen vanaf nu in mijn beautylade liggen!

KOH Essential Nail Serum: Mijn droge, broze nagels voedt ik dus met een nagelolie. Deze van KOH heb ik al een tijdje en is mijn favoriet. Van het moment dat mijn OPI Avoplex op is, schakel ik terug over op deze (klik voor review).

KOH Crystal Nail File: Deze glasvijl is voor mij een redder in nood geweest. Vroeger knipte ik mijn nagels altijd met een nagelknipper, maar eigenlijk is dat niet zo heel goed voor je nagels. Beter is om ze te vijlen, ik heb de indruk dat mijn nagels daar ook sterker van zijn geworden en ik kan ze eindelijk wat langer laten groeien. Deze glasvijl kan je in drie formaten kopen, ik heb de grootste voor thuis en een mini-versie voor in mijn handtas. Een investering, maar het is het geld wel waard!


Hoe verzorgen jullie je nagels? Tips zijn altijd welkom in de comments!
Share:

5 opmerkingen

 1. Moet ik ook meer tijd in spenderen! Leuk geschreven, thanks xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijken me allemaal fijne producten. Ik word steeds nieuwsgieriger naar de drops van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook die SOS balm en de dry drops.
  Het lijkt mij in iedergeval een fijne verzorging.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ik gebruik momenteel het Trind Perfect System om ze weer wat sterker te krijgen. Die glasvijl van KOH heb ik ook (in mini), echt een goede aankoop vind ik het!! Veel beter voor je nagels dan die kartonnen vijlen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou mijn (afgebeten) nagels ook is wat beter moeten verzorgen! Die Koh olie klinkt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig