20 april 2011

NOG MEER BEAUTY ON A BUDGET!


Na de Veritas van gisteren, sprong ik ook even binnen bij de Hema. Ze hebben er  van die lekkere eierkoeken, dus ik zorg voor voldoende voorraad :)

Ik had hier en daar al wel wat opgevangen dat Hema de make-upkwasten had vernieuwd, maar ik had ze nog niet in real life gespot. De Hema-kwasten die, naar mijn bescheiden mening, de beste kwaliteit hebben, zijn de roze mini's. Ze hebben een korter handvat dan bijvoorbeeld mijn MAC-kwasten, een beetje travelsize, als je het mij vraagt.


Uiteindelijk heb ik best veel kwasten, dus ik wilde niet zomaar het schap leegkopen, maar deze oogschaduwkwast vond ik wel de moeite waard. Hij doet mij erg denken aan de MAC 239, maar de haartjes zijn iets minder vast en kort dan die van de 239. Je kan er dus wel kleur mee op je oogleden krijgen, maar dan iets minder intens. Vandaag heb ik er een hele ooglook mee gemaakt, dus als je in nood bent, kunt je dit borsteltje erg veelzijdig gebruiken.

Ik houd bovendien wel van kwasten met witte haren, dat heeft wel iets :)


Heeft er iemand al de andere Hema-kwasten geprobeerd? Is het de moeite of toch maar niet?

Hema oogschaduwkwast - € 4,25
Share:

7 opmerkingen

 1. Looking good! Ik ga zeker even naar deze kwast kijken wanneer ik in de Hema ben. Dankjewel voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuk roze :d Mijn allereerste kwast was een blush kwast van de Hema, maar het is geen aanrader. Precies schuurpapier :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze lijken verdacht veel op elkaar. Toch is denk ik die van MAC net iets beter. Al zijn de kwasten van de hema ook niet mis. Ze hebben inderdaad de schappen voor de kwasten bij de hema vernieuwd. Hihi, ik had ook al het een en ander gehaald.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er een fijn kwastje uit!
  Mijn vriend is ook zo gek op die eierkoeken! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Over deze kwast heb ik al veel gelezen. Als ik in de buurt van de Hema ben maar is meenemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig