7 juni 2011

ALFA ROMEO ROSSO DAYS

Italiaanse furies verdienen hun eigen kleur rood, moeten ze bij Alfa Romeo gedacht hebben, en ze creëerden de Alfa Romeo Rosso Days :)

Eerst was het Rosso-rood enkel beschikbaar voor de exclusieve sportwagen 8C Competizione, maar vanaf nu dus ook voor alle andere Alfa Romeo's. De Alfa Romeo Rosso Days zetten dit extra in de verf: van 9 tot 20 juni kan je terecht in de rode dealershowrooms en koppelen ze daar nog een wedstrijdje aan vast met leuke prijzen, waaronder een knalrode SMEG-koelkast (ow yeah, mijn keuken heeft nog een koelkast nodig... :D)


Ook online kan je je rode obsessie botvieren: via StyleToday (klik voor meer info en voorwaarden) kan je deelnemen aan een online wedstrijd: trek een creatieve foto van jezelf in een rood kledingstuk aan een Alfa Romeo (desnoods eentje uit de showroom ;)), upload de foto en vergaar stemmen. Vijf winnaars krijgen een op en top verzorgd weekend weekend voor twee, een knalrode Panasonic fotocamera en mogen het hele weekend gebruik maken van een Alfa Romeo Giulietta.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig