7 juni 2011

L'ORÉAL PROFESSIONNEL SÉRIE NATURE - OILIXIR


De jongste telg van het L'Oréal Professionnel Série Nature-gamma is Oilixir, een haarolie met Ecocert- en Cosmebio-certificaat.


Oilixir bevat arganolie, ook wel gekend als vloeibaar goud, met voedende en verzachtende eigenschappen en is gericht op droog haar.


Bij de kapper kan je je laten verwennen met een heus Oilixir oliebad met bijbehorende shiatsumassage, maar je kan even goed thuis aan de slag. Ik gebruik deze haarolie vóór mijn shampoo, spray het rijkelijk in het haar, laat het inwerken terwijl ik een douche neem en was daarna mijn haar. Mijn haar krijgt de nodige voeding en gepamper :) Je kan het ook de ganse nacht laten trekken om het dan 's morgens uit te wassen, maar dat doe ik persoonlijk niet zo graag.


Het enige nadeel is het formaat van het flesje: ik heb lang haar en die 50 ml is sneller op dan je denkt! Dat zegt dan wel weer iets over hoe graag ik het product gebruikt heb (want inderdaad, het is al op!) :) Voordeel is dan wel weer dat je het flesje gemakkelijk kunt meenemen. Een aanradertje!

L'Oréal Professionnel Série Nature Oilixir - 50 ml - € 20,10
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig