21 juni 2011

DIOR ELECTRIC TROPIC CATWALK DUO IN 558 PARADISE


Ik ben hier een beetje laat mee, maar het heeft dan ook even geduurd voor ik dit flashy duo in handen kreeg! Met dank aan leuke kortingsactie, trouwens, dat heeft wel wat Eurootjes gescheeld :)

De zomercollectie van Dior is all about colour en dit Electric Tropics Catwalk Duo gaat zelfs de fluo toer op! Ik koos voor Paradise, het roze lakje; er is ook Aloha, da's meer flashy oranje. Ook mooi, maar ik verkies roze boven oranje :)


Eerst en vooral: het nagellakkwastje van Dior is volgens mij opgekrikt! Het is nu een vrij plat en stevig en dat lakt supergemakkelijk! Kudos Dior, want daarmee scoor je veel punten.

Het lakje zelf is een jelly finish, wat betekent dat dit geen dekkend lakje is. Op de foto's draag ik twee laagjes, maar drie laagjes vind ik beter. Het droogt wel supersnel, ik vraag me af of dat aan de fnish ligt?

Omdat de nagellak zelf vrij mat opdroogt, vind ik de Glossy Top Coat wel een must. Ook deze droogt heel snel.


Op zich vind ik het een prachtige kleur en ben ik echt dol op dit zomerlakje. Er is echter een nadeel: hij is totaal, maar dan ook totaal niet stoot- of chipproof. Iedere keer ik per ongeluk met mijn nagel ergens tegenaan stoot, zie je dat aan de nagellak. Hij chipt ook enorm snel af, en dat is echt jammer. Ik heb Paradise een week lang gedragen en hem drie keer heraangebracht.

Ben jij geen kluns of vind je het geen probleem om elke twee dagen je nagellak te verversen? Rén dan naar de winkel en haal dit duo in huis!

Dior Electric Tropics Catwalk Duo in 558 Paradise - € 32,45 (brutoprijs)
Share:

20 opmerkingen

 1. Mooi lakje! Maar wel heel jammer dat de kwaliteit niet zo super is, zou je wel mogen verwachten van zo een high end merk?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien door een andere topcoat dat hij beter houdt? Verder wel een mooi kleurtje! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is idd prachtig. Maar wat jammer dat ie geen houdbaarheid heeft, je zou dat wel verwachten van een merk als Dior!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ iedereen: Het heeft volgens mij wel te maken met de finish. Als ik mijn nagel ergens tegen stoot, zie je direct een lijntje, daar waar mijn nagel "geplooid" werd. Met gewone cream finish heb ik dat niet (of niet zo fel). Ik blijf hem toch gebruiken, natuurlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur. Mooi peachy, leuk voor in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt mijn favoriete zomerlakje!
  Wat jammer dat hij zo vlug chipt, ik heb daar helemaal geen last van gehad moet ik zeggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige lak, wel heel jammer dattie niet chip-proof is. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw <3
  Prachtig lakje. Wel heel jammer van het feit dat die niet chipproof is :(
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is echt wel een mooie kleur he ! Waren mijn nagels ook maar zo deftig :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de kleur prachtig! Toch maar eens gaan kijken bij de parfumerie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zot van dat ombre effect... Very pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op de foto's ziet de kleur er heel mooi uit bij jou! Heb hem zelf eens getest in de winkel en vond hem bij mezelf niet zo mooi. Hij was een beetje TE fluo naar mijn zin. Op jou foto vind ik het veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleur! Jammer dat hij snel chipt...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt, zo mooi hé!! Ik wil hem zo graag, maar bij ons uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Petra: Laat hem overkomen van een andere winkel? Je kan naar de infolijn van IPXL bellen om te vragen waar ze er nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een heeeeel mooie kleur. Maar voor die prijs is het ronduit schandalig dat hij chipped. Komaan seg, waar halen ze het lef om zulke kwaliteit voor dat geld aan te bieden ..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een erg zomers kleurtje , je ziet dit tintje in vele makeup collecties weer opduiken. Ik ben meestal na 2 dagen mijn nagelkleurtje al beu :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig