24 juni 2011

BEAUTYLOVES GOES BLOGGERS EVENT part two

Op het bloggers event van afgelopen dinsdag (lees hier over de MAC najaarstrends) kon ik ook kennismaken met Professionails.

Professionails is een Belgisch merk dat vooral gericht is op professionele nagelstylisten, maar daarnaast ook te koop is voor particulieren bij nagelstudio's, schoonheidscentra, Inno en Di. Hun herfst- en wintercollectie bestaat uit drie collecties en dan is er nog een crackle-collectie.
La Chasse is een collectie gebaseerd op het dierenrijk en de kleuren die je in een bos kan vinden. Bruin primeert in de nagellak, maar er is ook grijs, greige, taupe en groen. Dit zijn kleurtjes voor overdag, voor tijdens de jacht, waar de kasteelvrouw ook aan deelneemt.'s Avonds maakt de aristocrate zich klaar voor een extravagant, rijkelijk feest, dat zich ook vertaalt in de kleurtjes van Le Diner. We zien bordeauxrood dat vrij grijzig is, tussen kleuren in, maar ook zalmroze, bijna fluo.


's Nachts is onze aristocrate een passionele vrouw, want dan schakelt ze over naar rood. Sacred voorziet drie rode kleuren, allemaal metallic, met shimmer en glans. Ze kan dit effect versterken door de nagellak te combineren met volle, rode lippen.

Goed, die crackle-collectie dan. Dat is niet mijn ding, maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik weet dat veel mensen er zot van zijn, maar ik heb het er wel mee gehad. Een zoveelste crackle-collectie doet mij dus niet gillen van plezier, maar voor de liefhebbers wil ik het wel even voorstellen :)


Professionails lanceert dit najaar hun Pronails Krackle in vier kleuren: goud, zilver, wit en zwart. Je brengt eerst een laag nagellak aan, laat deze drogen en dan kan je aan de slag met de Krackle-kleur naar keuze. Die tweede laag begint dan te barsten, zodat de onderste nagellakkleur tevoorschijn komt. De Pronails Krackle heeft trouwens een matte finish.Voor wie graag langdurige nagellak heeft, is er SOPOLISH! Het is een nagellak die aangebracht wordt door de nagelstylist en dan 14 dagen houdt zonder beschadiging of glansverlies. Het is minder schadelijk dan bijvoorbeeld gelnagels, omdat de bovenlaag van de nagel niet wordt opgevijld. 30 minuutjes bij de nagelstylist en je bent klaar, de nagellak moet daarna niet meer drogen. Lijkt wel heel erg handig als je op vakantie gaat, want dan hoef je je geen zorgen meer te maken over je nagellak. Of het nu echt 14 dagen houdt, is niet helemaal zeker, ik heb op hier en daar op Twitter opgevangen dat het na een weekje toch begon te begeven.


Tot slot een kleine verwennerij voor je handen: de Manicure Massagekaars! Dit is een geurkaars die tegelijk een handcrème is. Gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen, bevat het etherische oliën en vitamines om de huid te kalmeren, hydrateren en voeden. Je steekt de kaars aan, giet enkele druppeltjes was (die wel warm, maar niet heet wordt) op de handen en masseert ze dan in.  Een fijn cadeautje om te geven of te krijgen!

In deel drie komt L'Occitane nog aan bod!
Share:

10 opmerkingen

 1. Een manicure massagekaars, hoe origineel :) zou ik graag eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel speciaal die manicure massagekaars :d En leuke kleuren van de nagellak ! Ik kijk alweer uit naar de herfst :p !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste foto is zo fout.. Ik dacht dat ze een fazant aan het knijpen was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Phil: LOL! Wel ja, ze doet toch mee aan de jacht hè? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arme vogel, die ogen spreken boekdelen.. HELP MIJ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat origineel zeg die kaars. Die boskleuren zijn echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur van de nagellak op de eerste foto vind ik wel erg mooi! Crackle is ook niet echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die kaars lijkt me echt een super cadeau'tje ! En de sopolish lijkt me ook wel wat , alleen hoop ik dat je deze ook als particulier kan kopen. Ik hou ervan om zulke dingen zelf te doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kleuren!!
  Ik had de pronails op de pr-days en bij mij ook een week en er moeten afhalen want begon af te brokkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, die manicure massagekaars lijkt me echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig