26 juni 2011

TIP: MINI BATISTE DRY SHAMPOODe zomervakantie loert om de hoek en dat betekent festivals, weekendjes en reisjes. Droogshampoo kan dan wel eens van pas komen! Deze mini's van Batiste (zoals je ziet, passen ze net in mijn hand) vond ik deze week in het Kruidvat voor € 1,99. Ze hebben ook de Original- versie, maar die heb ik niet gekocht.

Batiste Dry Shampoo in Original, Tropical of  Blush - 50 ml - € 1,99 @ Kruidvat
Share:

12 opmerkingen

 1. Die kleine versies zijn echt handig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook zo'n kleine gele, super handig en werkt prima :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken deze niet, ik houd niet zo van droogshampoo, mijn hoofdhuid gaat dan jeuken! Doet deze dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOVE deze droogshampoo's! Ik kocht 3 verschillende full sizes in Afrika. Hier word het niet echt verkocht in fijne geurtjes, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb d'r ook nog zo eentje liggen maar ik wacht nog op het goede moment om hem te proberen :) stiekem eigenlijk gekocht voor de leuke verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe handig! Ik ga er zeker zo eentje halen. Ik wist niet dat ze die in het Kruidvat hadden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe is de geur? Mss een vergeljking met de klorane versie als je die geprobeerd hebt? Thx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Peggy: Ik heb er geen jeukende hoofdhuid van gekregen!
  @Phil: De Tropical ruikt naar cocos, de Blush moet ik nog gebruiken. Ik heb die van Klorane nog niet geprobeerd! De enige droogshampoo die ik hiervoor gebruikt heb, is die van het Kruidvat zelf en daar was ik niet zo wild van. Die van Batiste sprayt precies veel fijner en ik heb geen witte waas in mijn haar (ik heb ook wel licht haar).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag ze ook nog staan maar zonder prijs erbij! als ik wist dat ze zo goedkoop waren had ik ook eentje meegepakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tip! Praktisch en het is eens iets anders dan de saaie verpakkingen die droogshampoos meestal hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig