4 juni 2011

WELLA PRO SERIES - GET INSPIRED!

Inspiratie halen kan je overal, maar vandaag de dag is het heel gemakkelijk om de look van de sterren te (proberen) kopiëren. Vandaag zet ik enkele van mijn persoonlijke favorietjes op een rij!


Eerst en vooral actrice/zangeres Hilary Duff. Ik hou van haar haar, make-up en persoonlijke stijl. Geef mij haar hele kleerkast maar! Ik vind haar ook goed passen met verschillende haarstijlen, zowel opgestoken als los, stijl haar als wavy, beachy haar.


In dezelfde lijn vind je Hayden Panettière. Deze blondine durft wel iets meer variatie in haar haar brengen, zo gaat ze moeiteloos van lang naar kort! Ook het korte haar vind ik haar erg goed staan, hoewel ik persoonlijk die stap niet meer zou durven zetten. Ik heb heel lang kort haar gehad, maar nu het terug lang is, ben ik er erg aan gehecht.


De derde ster met prachtig haar is Vanessa Hudgens. Zij draagt haar donkere lokken vaak los, met losse krullen. Staat haar erg goed!

En zo zijn er zeker nog een paar sterren wiens haar ik gerust zou willen overnemen, zucht. Al helpt een personal hair stylist uiteraard ook wel! ;) Nu jullie: welke ster heeft het perfecte haar?

Dit artikel kadert in de Wella Pro Series Ambassadeur-wedstrijd. Ik werd benoemd tot een van de tien Wella Pro Series Ambassadeurs en blog de komende weken over haar, haarstijlen en -tips. Vanaf 16 juni 2011 kan je stemmen via de Facebook-pagina van Wella Pro Series België (een stem per Facebook-profiel) en de winnares mag twee dagen met Wella naar de International Trend Vision Award in New York.
Share:

10 opmerkingen

 1. Hilary's haar ziet er inderdaad prachtig uit, veel, dik, golvend , zou er geen extensions inzitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wanneer ik moet kiezen tussen dames die jij opnoemde, kies ik voor Hilary Duff. Door haar haar te veranderen kan zij echt een heel ander persoon zijn.
  Wanneer ik zelf iemand mag kiezen, kies ik voor Lauren Conrad. Ja die vlecht is ondertussen echt een cliché aan het worden, maar ik vind het nog steeds leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hilary Duff heeft prachtig haar, en Hayden Panettiere ook. Maar wellicht hebben ze allemaal wel extensions (gehad).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige haren! Vooral van Hilary Duff. Love it! (ook al zouden er extensions inzitten, hoeveel vrouwen hebben er tegenwoordig extensions?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van jouw favorieten zou ik ook voor Hilary Duff kiezen. Mijn haarfavoriet is Blake Lively, altijd mooi los met veel volume. gorgeous! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kapsels :) Ik vind dat Leighton Meester en Blake Lively ook mooi haar hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's!!! Hilary duff is ook mijn favoriet!!

  Petra Cupcake

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's Hilary Duff is ook mijn favoriet qua haarstijlen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig