10 juli 2011

REVIEW L'ORÉAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL + WIN!


De nieuwe Mythic Oil van L'Oréal Professionnel is een voedende, modellerende en verhelderende haarolie, geïnspireerd op oosterse schoonheidsrituelen en zet de traditie verder die al in het oude Griekenland gekend was.

Het is eens verzorgings- en brushingolie met avocado- en druivenpitolie, die geschikt is voor elk type haar. De Mythic Oil is dus niet bedoeld als voorbehandeling, maar specifiek als afwerkingsproduct.


Bij het brushen werkt Mythic Oil als een structuurolie: het maakt het haar zacht en soepel, vergemakkelijkt het brushen en vermindert zo de droogtijd. Daarnaast kan je het ook als finish gebruiken om het haar te doen glanzen, droge punten te verzorgen en het haar langdurig te beschermen tegen kroezen. Tot slot kan je bij de salons van L'Oréal Professionnel terecht voor een Mythic Brushing.

Eerst en vooral: meestal heb ik het niet zo voor doosjes. Doosjes en verpakking zijn wel mooi en leuk, maar het gaat mij om het product, dus ik gooi doosjes meestal direct weg. Waarom? Doosjes nemen plaats in en mijn beautyruimte is vrij klein, dus het is een kwestie van zoveel mogelijk producten stockeren op een zo klein mogelijke ruimte. Gelukkig ben ik een clean freak en heb ik regelmatig opruimwoedes, anders was mijn kamer een stort :)


Máár... het doosje van deze Mythic Oil vind ik wél erg mooi, dus hij mag nog even blijven staan. Ik vind het mooi gedaan, die uitgesneden figuren, waar het gouden goedje achter doorschijnt. Alsof je een schat verbergt in het doosje :)

Ik breng twee pompjes aan op mijn handdoekdroge haar (de lengtes en vooral de punten), laat het een minuutje inwerken en föhn dan mijn haar. Ik heb geen last van frizzy hair, mijn punten blijven netjes en mijn haar voelt zacht aan. I like!

Twee pompjes zijn trouwens ruim voldoende voor mijn lange haar, wat dan weer wil zeggen dat je hier lang mee verder kunt.

Meer info over dit en al hun andere producten vind je op de trouwens op de website van L'Oréal Professionel.


En nu het leuke nieuws: ladies & gents, je kan dit product zelf ontdekken, want ik mag van de lieve mensen van L'Oréal Professionnel 5 exemplaren van hun nieuwste Mythic Oil weggeven! Je moet meedoen, want het is een prachtproduct!

The rules:
 • Je maakt kans op 1 van de 5 exemplaren;
 • Deze wedstrijd is enkel voor Belgische lezers en lezeressen;
 • "Like" de Facebook-pagina van L'Oréal Professionel (I will check!) en blijf zo op de hoogte van al hun nieuwtjes;
 • Stuur een e-mail naar info [at] beautyloves . be met je adresgegevens, zodat ik je kan contacteren als je wint;
 • Voor een extra kans: volg mijn blog met Google Friend Connect of Bloglovin';
 • Voor nog een extra kans: "like" de Facebook-pagina van Beautyloves.be .
Je kan meedoen tot en met zondag 17 juli 2011 middernacht, daarna is de winactie afgelopen. Succes!

L'Oréal Professionnel Mythic Oil - 125 ml - € 24,60
  Share:

  14 opmerkingen

  1. jammer dat het alleen voor de belgische lezers zijn, anders deed ik echt graag mee ben erg benieuwd naar het product

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vraag me af of deze beter is dan een ieder ander serum... niet om kritisch te zijn, maar er worden tegenwoordig zooooveel gelijke producten uitgebracht. En toch klinkt het elke keer goed :)

   BeantwoordenVerwijderen
  3. @PinkFairy: Geen probleem! Ik denk dat verschillende merken nu eenmaal een bepaald type product uitbrengen, elk met hun eigen kenmerken en expertise. Het hangt dan een beetje van de gebruiker af, welk merk ligt je, wat wil je ervoor betalen, welk product ruik je graag, ... enzomeer.

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb 'm net aangeschaft! Vind hem ook dik oké, weer net iets anders dan Kérastase Elixir Ultime of Orofluido olie... :)

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb je net een mailtje gestuurd en de facebook pagina geliked. Ik volgde je al via bloglovin' en google friend connect. :)

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey,

   ik stuurde je een mailtje en heb de facebook pagina van je blog en die van loreal geliked!=

   Groetjes, Chloé

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo,

   Wil graag mee doen aan de winactie. Mailtje is reeds verzonden en heb je facebook pag geliked ;-)

   Groetjes Jessica

   BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik doe mee! Zou dit product maar al te graag willen testen en reviewen ;-)
   Ik volgde je al op Facebook en Bloglovin met het account van mijn webshop (Clipextensions).

   Succes iedereen!

   BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb je ook een mailtje gestuurd. Ik volgde je al via Bloglovin en heb de FaceBook pagina van L'Oréal Professionel en Beautyloves.be beiden geliked. :)

   BeantwoordenVerwijderen
  10. Jep alles gedaan juist het mailtje moet nog komen.
   Lijkt me een ideaal product voor mijn kroeshaar!

   BeantwoordenVerwijderen
  11. Heb ook net meegedaan en het mailtje is juist verzonden. Leuk product , ziet er ook heel classy uit ;o)

   BeantwoordenVerwijderen
  12. kheb nu pas meegedaan en ik zie nu dat ik veel te laat ben :-(

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. Voor deze winactie ben je inderdaad wat te laat. Maar er zijn regelmatig nieuwe winacties, dus je kan zeker deelnemen aan een volgende!

    Verwijderen

  © BeautyLoves | All rights reserved.
  Blog Design Handcrafted by pipdig