8 juli 2011

SANEX DERMO REPAIR

Via The Insiders kon ik de nieuwe Sanex dermo Repair testen. Als je meer wilt weten over The Insiders, klik dan even hier.


Deo is een dagelijkse noodzaak, punt (ook al heeft - jammer genoeg - niet iedereen dat altijd even goed begrepen). Dus dáár discussiëren we al niet meer over :)
Welke deo je dan kiest, hangt natuurlijk van je eigen voorkeuren en likes, maar Sanex gaat met Dermo Repair nog een stapje verder. 24 uur bescherming tegen transpiratie? Check! Herstelling van de dagelijkse kleine beschadigingen aan je okselhuid? Dubbel check! Behoud van je natuurlijke pH-waarde? Trippel check!


Sanex werkt met het Activ-Restore Complex, dat allantoïne en extra vochtinbrengende ingrediënten bevat. Allantoïne is al lang gekend in de cosmetica- en farmaciewereld en is gekend voor zijn voordelen: vochtinbrengend, bevordert celregeneratie, verzacht en werkt anti-irriterend.

De deo's en roll-ons zijn er voor de droge en de gevoelige huid. Die laatsten bevatten een licht parfum, dat ook ontwikkeld werd voor de meest gevoelige huid.


Ik scheer mijn oksels minstens een drietal keer per week en dat is er soms wel aan te merken, want dan krijg ik last van irritatie: rode plekjes, ingegroeide haartjes, ... ik heb het allemaal al eens gehad. Een goede deo is dan eigenlijk onmisbaar! Ik merk dat mijn okselhuid er veel beter uitziet als ik systematisch deze Sanex dermo Repair gebruik. Mijn huid kalmeert en herstelt, de irritaties gaan weg en blijven weg. Dit zijn gewoon erg goede producten, punt.

Ander pluspunt vind ik de geur: er is een geur, maar wel een erg neutrale. Interfereert dus niet met mijn parfum en maakt ook geen plekken op mijn kleren.

Spray of roll-on? Hmm, moeilijke. Vroeger zou ik zonder verpinken voor de spray gekozen hebben. Maar een roll-on is wel schattig en compact. En hij staat al ondersteboven dus je moet niet wachten op het product. En hij smeert wel lekker. En toch... een spray droogt wel ietsje sneller. Ik ben er dus niet uit en ik denk dat het een beetje van mijn humeur afhangt. Na een scheerbeurt grijp ik wel sneller naar de roll-on, ik vind dat mijn oksels daar meer van herstellen en kalmeren.


Als extraatje zaten de twee douchecrèmes er ook bij, ook in de versie voor de droge en gevoelige huid. De toegevoegde ingrediënten van deze douchecrèmes helpen om de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen en houden haar gezond en gehydrateerd. 
Het fijne aan deze douchecrèmes is dat ze unisex zijn. Ik heb ze in de badkamer gezet en week na week zie ik de inhoud ervan slinken. En ik wéét dat ik zelf niet zoveel verbruikt heb, dus mijn huisgenoten maken dankbaar gebruik van deze Sanex-goodies.

Goed spul, die Sanex dermo Repair. Betrouwbaar tot en met, het ziet er misschien niet superhip uit met glitters of uitgedost met toeters en bellen, maar het wérkt. En is dat niet het belangrijkste?


Sanex dermo Repair deo spray - € 3,35
Sanex dermo Repair deo roll-on - € 3,09
Sanex dermo Repair bad- en douchecrème 250 ml / 500 ml - € 3,29 / € 4,49
Share:

4 opmerkingen

 1. Dat is idd het belangrijkste! Blij dat deze deo's voor jou geslaagd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zelf niet zo weg van Sanex. Maar het ziet er wel goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben er ook best tevreden van, mijn huid is zo zacht en idd veel beter na het scheren!!
  Ik ben zelf niet zo gek van de geur!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig