25 augustus 2011

BOBBI BROWN MODERN CLASSIC EYE & LIP PALETTE

Na lang wachten, is Bobbi Brown ein-de-lijk in België verkrijgbaar. Je moet er nu nog wel voor naar Knokke (elk excuus is goed, zeker? :D), waar je deze zomer in de pop-up store op de Elizabethlaan terecht kan voor je dosis Bobbi Brown by Cosmeticary. Een eigen Bobbi Brown-winkel staat ook nog op de planning!
Nu was ik niet zo dol op mijn Bobbi Brown concealer, maar wat houd ik van dit oog- en lippaletje! Het Modern Eye & Lip Palette kon je gisteren ook al zien in de Show Your Stash-tag. Dit is een erg compact (maar volledig!) limited edition paletje uit de zomercollectie van 2010 (ik loop dus achter, maar dat vind ik niet erg). Je krijgt 10 kleuren oogschaduw: van een lichte, neutrale look, tot een donkerdere, smokey look, je kan er alle kanten mee uit! Ik vind de kwaliteit van de oogschaduw erg goed, niet korrelig en ze hebben deftig pigment. De glossjes zijn erg draagbaar, maar geven niet superveel kleur af aan mijn lippen.

De vergelijking met mijn geliefde Urban Decay Naked Palette is niet veraf. Ook dat is een erg fijn en gebruiksvriendelijk palet, hoewel ik Bobbi Brown iets volwassener vind ogen. Misschien omdat de shimmer iets subtieler is?

Op naar de swatches!

Ivory - Oyster Grey - Antique Pink - Quarry - Taffeta

Birch - Heather Rose - Navy Charcoal - Gold Thread - Espresso

Grape Glitter - Pink Bouquet - Golden Topaz - Paisley Rose

Ben jij al bekend met Bobbi Brown? Welke producten kan je aanraden?

Share:

13 opmerkingen

 1. mooi paletje! voor mij iets te neutraal, maar zulke kleuren kun je altijd wel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben grote fan van de gel eyeliners. Ik heb er eentje in mijn bezit, maar met de Belgische winkel zal de collectie snel uitbreiden :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig palette! Zelf heb ik niets van Bobbi Brown jammer genoeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt mooi! En de verpakking... Binnenkort kunnen we het hier gewoon shoppen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het pallet en de verpakking in het algemeen zien er heel mooi uit, al is het niet iets die ik zou kopen. Ik vind de kleuren te gewoontjes :-) Maar smaken verschillen natuurlijk en ik hoop dat jij veel plezier beleefd aan dit pallet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zoveel gelezen over Bobbi Brown. Alleen de producten zijn mij te prijzig. Deze palette is ook echt weer een plaatje. De eyeliners van dit merk schijnen ook heel goed te zijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig palette met heel draagbare kleurtjes!

  Ik heb een gel eyeliner en enkele oogschaduwkleurtjes van Bobbi Brown waar ik heel tevreden over ben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love Bobbi Brown! Vooral de boeken, maar ook de Everything Mascara. En ik wil zéker nog de eyeliners ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, moooi ! Ik heb enkel de corrector van BB en ben er heel tevreden over. Het is helaas toch een beetje aan de prijzige kant om vaak iets van te kopen :d

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat grappig! Praten we allebei over Bobbi vandaag! Een super mooi pallet heb je, ik was vandaag in een fijne winkel en heb een soortgelijk pallet in mijn handen gehad! Heb nu al spijt...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het doosje ziet er superstijl vol uit! En is ook heel handig, perfect om naar vakantieoord mee te nemen =))))) Qua oogschaduwkleuren lijkt het een beetje op "Naked" van UD?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ja, ik heb ook wat dingen van BB: hun bekende consealer/poeder duo (is idd supergoed), corrector, een paar kwasten, lipgloss en eyeliner (die ik nooit gebruik, maar ik heb het wel, just in case). Ik vind het jammer dat het zo overprijsd is in Europa =( In de VS is het veeeeeeeeeel goedkoper!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig