Ik val meteen met de deur in huis: deze Lip Glaze staat sinds ik hem heb, standaard op mijn bureau. Zegt al genoeg, niet?


De nieuwste MeMeMe Lip Glaze is een prachtige gekleurde, glanzende en niet-plakkerige gloss die erg draagbaar is. De verpakking is simpel en strak, de matzwarte dop is weer een mooi extra detail. De gloss ruikt bovendien naar vanille, kan slechter, toch? :)


Pink Champagne is trouwens het perfecte my lips but better- kleurtje. Smeert gemakkelijk uit, blijft mooi zitten en past bij elke look.

Ik heb intussen al meerdere producten van MeMeMe Cosmetics uitgeprobeerd en ik vind ze tot nu toe allemaal erg fijn. Wie niet in de UK geraakt of wie niet vanuit de UK wil bestellen, kan terecht bij de Belgische webshop Dazzling, waar (een deel van) de collectie te koop is.

MeMeMe Cosmetics Rich Colour Luxury Lip Glaze - £7,50 - 5 kleuren online @ MeMeMe

8 reactie(s):

 1. Prachtig! Bedankt voor de webshop, kwas al langer benieuwd naar dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleur ! De prijs valt ook best wel mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie neutrale kleur en een hele fijne prijs ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had uit Londen oogschaduw mee van dit merk. Ik ben er nog altijd fan van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje! Die ga ik onthouden voor m'n Londen wishlist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen