27 augustus 2011

THE NO-BUY: UPDATE #1

Lipsticks! Nee, dat doet mij (nog) niets!

Bijna een maand geleden kondigde ik hier mijn no-buy aan. En, hoe het nu met me gaat? Eigenlijk vrij goed! Die cold turkey ging gemakkelijker dan ik dacht, ik had absoluut geen afkickverschijnselen, noch had ik een onbeheersbaar verlangen om winkels in te stappen en mijn bankkaart boven te halen.

Maar ik blijf op mijn hoede! Want een maand no-buy is natuurlijk niets hè... dat weet ik ook wel! Nu begint het pas: de najaarscollecties komen binnen, ik krijg regelmatig persberichten over de meest prachtige producten en mijn hobby (andere blogs afschuimen) levert soms nog wel wat kwijl (oh my god, dat is mooi, ik wil het!) op.

Om niet ten prooi te vallen van een eindeloos groeiende wishlist, heb ik bovenaan trouwens een extra tabblad toegevoegd, met mijn verlanglijstjes. Te beginnen met interieur, want de focus ligt natuurlijk op ons huis! Het is trouwens niet de bedoeling om na mijn no-buy maniakaal te gaan shoppen en alle schade in te halen ;)

Hoe gaat het met jullie no-buy? Tell me!
Share:

10 opmerkingen

 1. Succes met je no-buy! Ik hou sowieso tijdens de examens altijd no buys omdat ik het me gewoon niet kan permitteren van tijd te verliezen door naar de stad te gaan. Ik heb nu wel enkele dagen geleden die chanel péridot gekocht maar voor de rest heb ik niet veel gekocht deze maand, naast de dingen die ik echt nodig heb net zoals jij doet. Ik denk dat het belangrijk is van af en toe eens de dingen op te gebruiken die er nog in mijn badkamerkastje staan. Dag en nachtcrème gebruik ik altijd op voordat ik nieuwe koop. Foundation ook en poeder ook min of meer. Ik ben ook iemand die ordelijk wil leven en met 10x dezelfde producten weet ik dat ik er een rommeltje van maak.

  Ik denk idd ook dat investeren in je huis belangrijk is en dat eens je huis in orde is je heel trots op jezelf mag zijn dat je die no buy hebt volgehouden!

  Doe zo voort ;) en kijk of en toe naar je miu miu want daar doe je het toch voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ge doet het goed, zeg! Zonder afkickverschijnselen en al. Way to go!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel succes, bij mij is het allang mislukt :D! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel knap hoor ! Zou het zelf niet kunnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van je! Succes en hou vol =))))
  Met mijn no-buy gaat het niet zo goed *squeeeeel* Mag ik een beetje van je wilskracht lenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gedaan ! Met mijn no buy gaat het behoorlijk goed, ik kocht enkel wat 2 lakjes in het kruidvat, dat is geen grote overtreding :d

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij bent goed bezig! Bij mij ging het ook goed, tot ik vorige week ineens een EL kaart kreeg...dilemma! Ik ben gegaan (ze was maar tot komende woensdag geldig, goed excuus toch?) en heb me behoorlijk ingehouden maar toch wat gekocht...So long no-buy! Nu is 't gedaan tot 17 september!No more beauty stuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel succes nog, volhouden he. Je bent net zo goed bezig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig