21 september 2017

Make Up For Ever bij Planet Parfum

Make Up For Ever

Meer en meer beautymerken vinden hun weg naar onze parfumerieën - zo ook Make Up For Ever! Make Up For Ever (of MUFE) is al enkele jaren in België te koop, maar heeft volgens mij enkel winkels in het Brusselse. Met het partnership met Planet Parfum zou daar verandering in moeten komen!

Voorlopig is MUFE een e-shop exclusive brand op de webshop van Planet Parfum, maar vanaf september (nu dus) zou het assortiment ook een selectie van winkels zijn te vinden. Ik heb de stand alleszins nog niet gespot, dus het is mogelijks nog even afwachten.

Als professioneel make-upmerk moet0 MUFE het niet zozeer van de glam verpakkingen hebben (alles is vrij sober, strak en zwart), maar is het een waar walhalla voor de beautyliefhebber pur sang: kwasten, primers, foundation, poeder, oogschaduw, valse wimpers ... het kan niet op. En niet te vergeten: een kleurengamma om u tegen te zeggen, van neutraal tot fel. 

Make Up For Ever

Al is het met dergelijke uitgebreid gamma niet altijd eenvoudig om de bomen door het bos te zien... Daarom een kleine introductie van deze drie bestsellers!

Jaren geleden had de Make Up For Ever Smoky Lash mascara z'n 15 minutes of fame in beautyblogland. Mijn eerste review van deze mascara bevindt zich ergens in de catacomben van mijn blog - 5 jaar geleden al! Ik vermoed dat het woord 'smoky' in de naam verwijst naar het feit dat MUFE voor deze mascara heeft gewerkt met een diepzwarte formule. Het lijkt me de enige logische verklaring, want rokerige wimpers krijg ik er niet van, wél kan ik met drie laagjes een mooi volume opbouwen. Het borsteltje staat mij absoluut aan, want ik houd van de 'echte' haartjes en de compactheid ervan. Het zijn HD elastomeer vezels die veel mascara vasthouden en je wimpers van basis tot top volume geven. Dit is zo'n rechttoe rechtaan borsteltje dat gewoon werkt, zonder extra frills. De formule is ietwat aan de droge kant - het vermijdt natte wimpers die langer moeten drogen, maar daardoor zal de mascara soms wel wat sneller uitdrogen.

Nog zo'n ronkende naam: het Ultra HD Microfinish Loose Powder! Dit poeder is aangepast aan HD en 4K-kwaliteit (ideaal voor de vloggers onder ons, haha) en bestaat uit superfijn gemalen microdeeltjes silica. Eigenlijk is het eerder een finishing poeder dan een setting poeder en dat is toch best een belangrijk verschil. Het transparante poeder is namelijk de laatste stap in je make-uproutine en zorgt voor een licht matterend, maar ook blurrend en perfectionerend effect over je foundation. Zie het als een Instagram-filter die je nog snel over je make-up gooit voor je naar buiten gaat en die poriën en fijne lijntjes doet verdwijnen. Het gevolg is dat je hiervan echt héél weinig nodig hebt. Het poeder wordt afgeschermd door een zacht netje en werkt het best met een fluffy (kabuki)kwast.

Ik houd van een onaangeroerde lipstick - het ziet er zo perfect uit! Deze Artist Rouge Crème in C405 Stage Red is een supergepigmenteerde lipstick die lang houdt en je lippen niet uitdroogt. De vorm van de lipstick is ontworpen om het aanbrengen ervan te faciliteren en te perfectioneren. Het resulteert in een crème satijnfinish: niet helemaal mat, niet helemaal glanzend, maar zo ergens tussenin. Perfectie, al is Stage Red niet helemaal mijn kleur - ik denk dat ik eens op zoek na ga naar een nuderoze tint, dus tips zijn welkom!

Make Up For Ever bij de webshop van Planet Parfum
Smoky Lash mascara - 7 ml voor € 25,90
Ultra HD Microfinish Loose Powder - 8,5 g voor € 36,90
Artist Rouge lipstick - € 25,90

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig